#53 Barış Alper Yılmaz

Fındık fıstığı çok yiyor olabilir, mecali kalmıyor futbola, o yüzden az yemek iyidir.

Siyah ekrandan sonra error veren beyinsel anlamda sıkıntıları olan bir futbolcumuz malesef. Bu arada kendisine bir tavsiyem formasının arkasına tuncay Maldan yazmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Satmak lazım da artık zor herhalde. Dursun bombayı kucağımıza bıraktı.

Aşırı yorgun maçın başında yoruluyor. Daha sezon başı şu hale geldi harbiden anlamsız şu yaşananlar.

Bu barışın yorgun ve bitkin halleri yarıyor beni maç sonu saç baş birbirine girmiş boks maçından cıkmış gibi duruyordu : D herif maça yakışıklı başlayıp çirkin bitiriyor. İnanılmaz gereksiz efor sarfediyor bazen, yüzme bilmeyip su ile dövüşenler gibi. Ben hep pırpır kanat savunucusuyum hala o tip bir adam gelmesi taraftarıyım ama barışta atsan atılmaz öyle bir adam yeri gelince çok ihtiyac duyuyoruz gününde olduğu zaman söküp alıyor maçları. Düz bir çizgisi olsa tadından yenmez de işte o yok. Bir hafta kral diğer hafta küfürlük.

Artık hep böyle.

O kadar pislik işlere karışıp sonrasında uçup kaçmazsan her zaman eleştirilerin en büyüğüne maruz kalırsın. Insanların güvenini zedeledi hatta tamamen yok etti diyebiliriz. Aynı şekilde takımda en çok sevilen futbolcuların başında gelirken insanların sevgisini de kaybetti yaptığı hainlik ile.

Bu arada Allah belanı versin Dursun.

Nefret ediyoruz
Hiçbir zaman bize ait olamayacak
gidecek o kadar

biz barıştan nefret ediyoruz
onu sevenleri lanetliyoruz

barış gibi para için takımını satacak bir adama ceza almağa değmez

müthiş kardeşim ya çok seviyoruz kendisini

Seviyoruz kardeşim yalan mı söyleyelim

aeroplane.gif

Gözümde adamın zerresi dahi değildir. İsterse sezonun en iyi topçusu olsun.

Eski tadı yok, olacağını da sanmam.

Umrunda mı emin de değilim hesabı para olduğundan. Gittiği gibi unutulacaktır ve gönderilmelidir. İfb de oynamama ihtimalini de görmüyorum.

Geri
Üst Alt