#53 Barış Alper Yılmaz

fiziksel olarak fark yaratsa da ne üst düzey bir top tekniği var ne de bitiriciliği..

Tıpkı kerem aktürkoğlu gibi bizim sistemimizde iş yapabilen ve defoları aldığımız tedbirler ile göze batmayan biri. Buna rağmen gideceğim diye kendini yırtması taraftarın gözündeki "bizim evladımız" kıymayalım denen o sihirli perdeyi kaldırdı.

milli takımda da durum aynı yani ben gole yakın bir oyuncudan daha fazlasını beklerim. Barış her maç en az 2 tane %100 lük gol kaçırıyor ve bu maçta kaçıracağından eminim

Yaptığı press'e kahkaha atıyorum ne topu alma amacı var ne korkutma amacı sadece adamın yanında duruyor ilginç bir çar ya.

Vücut diline koyacam az kaldı.

Bilerek isteksiz oynuyor, Dursun ozbegin en büyük hatası bunu satmamak olacak

Insani sinirden seker hastasi eder bu

Beni şu konudan 1 hafta filan atar mısınız, maç sonu yüksek alkolle çok pis sövüp ceza alacağım yoksa.

Galatasaraydan intikam alıyor

Gözümde mhyden tek farkı bizim formamızı giymesi

Mhy daha haysiyetli en azından giydiği formaya yapmıyor bunu

İyice gözüme batmaya başladı bu herif.
Özellikle ilk yarının son dakikalarında adamlar gelmeye başlarken bu aylar sonra sakatlıktan yeni dönen İcardi gibi yürüyordu basması gerekirken. Yani normalde yaptığı en iyi olayı yapamıyor veya benim tahmin ettiğim gibi yapmıyor.
İkimci yarıya çıkmaması lazım ama skor yüzünden hocamız yine 70’e kadar adam değiştirmez

Taraftar unutmaz bay efendi hak ettiğin gibi küfürler eşliğinde gideceksin bu takımdan merak etme

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt