- 12 Haziran 2015
- 36.380
- 32.036
- 2.693
Ne yaptın kendine oğlum yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende Devre arasi artik yolcu ol, 25+ milyon verecek bir enayi varsa fitim bu paraya
Gitse ne olacak kiFener'e gidemez maddesi ekleyip herhangi bir yabancı kulübe satmak lazım. Bu saatten sonra faydalı olacağına inanmıyorum.
Bu oynayacağına Ahmet yada demir oynasın. Hiç sorun değil. Hiç olmazsa acaba bir hainlik mi var demeyecek taraftar. Barışın yaptığı hainlik mi mental olarak düşüş mü bilmiyorum ama kafada soru işareti de yok değil. Nihayetinde antrenmana çıkmamış bir iki maç arkadaşlarını yalnız bırakmış biri.Yedeği olmadan full oynayan bir oyuncu.
İki hafta yedek olup dinlense zımba gibi döneceğinden eminim
Akgün'ü patlattık, sıra Yılmaz da.
Kutucu ve Demir'i oynatırız artık.
En büyük problem kadro planlamasıdır. Oyuncuları hedef tahtası haline getiren bu hatalı kadro planlamasından dönene kadar ligde geriye düşmemiş olmak tek çare.
Bu yönetim ve teknik ekip kadro yenilemekten korkuyor. Ellerinde olsa Muslera ve Mertens’i tutacaklardı daha. Barış’ı satmak istemedikleri o sebepten. Oyuncu satıp yerini dolduramayız diye çekiniyorlar. Florya’dan gelen paranın etkisi de var. Paraya ihtiyacımız yok dediler. Net 25 milyonu(40 değil) çöp ettiler. 25 milyona 2 tane Barış alırsın. Yeter ki iş bilen adamların olsun. Futbolda her sene kadroya bir kaç oyuncu girecek ve çıkacak. Sürekli bir yenilenme olacak. Bu işin doğası bu. Bunu bile anlamayan bir hoca ve başkandan doğru bir planlama beklenmezdi zaten.
bu bonservis kulaktan kulağa gittikçe artıyor. 50 milyon falan verilmedi barış'a. o paralar bizim istediğimiz bonservisti.Barış konusunda taraftarda çılkını çıkardı forumda satılmasına tamamen karşıydı 2 3 üye dışında, şampiyonlar liginde ihtiyacımız varmışta barışı satan taraftarı satarmışta neler neler. Tamam 2 3 ay önceye kadar adam bir nebze iyiydi de kardeş 50 milyonluk adamda değildi yani, 30 milyonluk adamda değildi, sayısal loto vurmuş 50 milyon öp başına koy işte neyin tatavasını yaptık anlamadım.
Bişe olmaz da, yine de gitmesin. İki gün bile sinirlenmeye gerek yok.S
Gitse ne olacak ki![]()