#53 Barış Alper Yılmaz

Ne yaptın kendine oğlum yaw.

Sezon basinda sahada en hazir en mucadeleci kisaca takimin en iyisiydi. Siyah ekrandan sonra hem kendini bitirdi hem takimi bitirdi. Yonetim belki dogru olani yapti gondermemekle ama taraftar o siyah ekrani unutmaz unutmadida.

Baris mentalim guclu diyor ama gorunen koy kilavuz istemez. En dogru sekilde yollari ayirmak lazim.

Her şeyden önce insanda biraz akıl olacak.

Olmadı mı işte bunun düştüğü duruma düşebiliyor insan yanlış yönlendirmelerle. Sen kimsin sen kendini ne sanıyorsun da kulübünü tehdit ediyorsun hainlik yapacak raddeye geliyorsun.

Sonun aynen böyle olur işte. Bizden gitmesine gidersin bir gün elbet ama yok olup da gidersin kimse hatırlamaz bile ismini. Bu taraftar unutmaz.

Ben arapların teklifinin de balon olduğunu gerçek bir teklif olmadığını düşünüyorum. O işte büyük katakulli dönecekti.

Yedeği olmadan full oynayan bir oyuncu.

İki hafta yedek olup dinlense zımba gibi döneceğinden eminim

Akgün'ü patlattık, sıra Yılmaz da.

Kutucu ve Demir'i oynatırız artık.

En büyük problem kadro planlamasıdır. Oyuncuları hedef tahtası haline getiren bu hatalı kadro planlamasından dönene kadar ligde geriye düşmemiş olmak tek çare.

Sende Devre arasi artik yolcu ol, 25+ milyon verecek bir enayi varsa fitim bu paraya

5 büyük ligden alacağı maksimum teklif 15 milyon olur. 20 olursa şaşırırım.
60 enternasyonel maçta 3 golü olan adam oralarda kimsenin dikkatini çekmez, kabul etmesekte durum bu.

Fener'e gidemez maddesi ekleyip herhangi bir yabancı kulübe satmak lazım. Bu saatten sonra faydalı olacağına inanmıyorum.

Eskiden her rakibe fiziksel üstünlük kurardı, şimdi ise her rakip kendisine karşı üstünlük kuruyor.

Ulan BAY. Ne hallere düştün akılsız çocuk.

Yedeği olmadan full oynayan bir oyuncu.

İki hafta yedek olup dinlense zımba gibi döneceğinden eminim

Akgün'ü patlattık, sıra Yılmaz da.

Kutucu ve Demir'i oynatırız artık.

En büyük problem kadro planlamasıdır. Oyuncuları hedef tahtası haline getiren bu hatalı kadro planlamasından dönene kadar ligde geriye düşmemiş olmak tek çare.
Bu oynayacağına Ahmet yada demir oynasın. Hiç sorun değil. Hiç olmazsa acaba bir hainlik mi var demeyecek taraftar. Barışın yaptığı hainlik mi mental olarak düşüş mü bilmiyorum ama kafada soru işareti de yok değil. Nihayetinde antrenmana çıkmamış bir iki maç arkadaşlarını yalnız bırakmış biri.

Bu yönetim ve teknik ekip kadro yenilemekten korkuyor. Ellerinde olsa Muslera ve Mertens’i tutacaklardı daha. Barış’ı satmak istemedikleri o sebepten. Oyuncu satıp yerini dolduramayız diye çekiniyorlar. Florya’dan gelen paranın etkisi de var. Paraya ihtiyacımız yok dediler. Net 25 milyonu(40 değil) çöp ettiler. 25 milyona 2 tane Barış alırsın. Yeter ki iş bilen adamların olsun. Futbolda her sene kadroya bir kaç oyuncu girecek ve çıkacak. Sürekli bir yenilenme olacak. Bu işin doğası bu. Bunu bile anlamayan bir hoca ve başkandan doğru bir planlama beklenmezdi zaten.

Bu yönetim ve teknik ekip kadro yenilemekten korkuyor. Ellerinde olsa Muslera ve Mertens’i tutacaklardı daha. Barış’ı satmak istemedikleri o sebepten. Oyuncu satıp yerini dolduramayız diye çekiniyorlar. Florya’dan gelen paranın etkisi de var. Paraya ihtiyacımız yok dediler. Net 25 milyonu(40 değil) çöp ettiler. 25 milyona 2 tane Barış alırsın. Yeter ki iş bilen adamların olsun. Futbolda her sene kadroya bir kaç oyuncu girecek ve çıkacak. Sürekli bir yenilenme olacak. Bu işin doğası bu. Bunu bile anlamayan bir hoca ve başkandan doğru bir planlama beklenmezdi zaten.

Barış konusunda taraftarda çılkını çıkardı forumda satılmasına tamamen karşıydı 2 3 üye dışında, şampiyonlar liginde ihtiyacımız varmışta barışı satan taraftarı satarmışta neler neler. Tamam 2 3 ay önceye kadar adam bir nebze iyiydi de kardeş 50 milyonluk adamda değildi yani, 30 milyonluk adamda değildi, sayısal loto vurmuş 50 milyon öp başına koy işte neyin tatavasını yaptık anlamadım.

Barış konusunda taraftarda çılkını çıkardı forumda satılmasına tamamen karşıydı 2 3 üye dışında, şampiyonlar liginde ihtiyacımız varmışta barışı satan taraftarı satarmışta neler neler. Tamam 2 3 ay önceye kadar adam bir nebze iyiydi de kardeş 50 milyonluk adamda değildi yani, 30 milyonluk adamda değildi, sayısal loto vurmuş 50 milyon öp başına koy işte neyin tatavasını yaptık anlamadım.
bu bonservis kulaktan kulağa gittikçe artıyor. 50 milyon falan verilmedi barış'a. o paralar bizim istediğimiz bonservisti.

satılmasın diyenler yerine kimse alınmayacağından çekindiği için dedi. transfer döneminin sonlarında gelmişti teklif ve hiç bir arayış yoktu kulüpte. haziran-temmuz'da falan bu teklif gelse tam tersi çoğunluk satılsın derdi.

hatta lookman muhabbeti çıktığında eğer alınma ihtimali varsa barış satılsın dendi. kalsın derken de barış acayip iyi olduğu için değil osimhen ile birlikte ileride en büyük tehlike yaratabilen topçu olduğu için dendi. rakibin dengesini bozan 2 topçumuz var. kötü olsa da bu durum hala geçerli.

aynısını şu hainin son gün satışında da yaşadık. arias tamam dediler sonra kanatsız sezona girdik. neyse ki yunus sezonun sürprizini yapıp bizi ipten aldı.

farz edelim barış satıldı ve sezona sadece yunus ve sane ile girdik. yunus şu an devreyi kapadı, zaten iyi de başlamadı sezona. eren falan oynayacaktı kanatta.

Geri
Üst Alt