Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar basit.Bu yönetim ve teknik ekip kadro yenilemekten korkuyor. Ellerinde olsa Muslera ve Mertens’i tutacaklardı daha. Barış’ı satmak istemedikleri o sebepten. Oyuncu satıp yerini dolduramayız diye çekiniyorlar. Florya’dan gelen paranın etkisi de var. Paraya ihtiyacımız yok dediler. Net 25 milyonu(40 değil) çöp ettiler. 25 milyona 2 tane Barış alırsın. Yeter ki iş bilen adamların olsun. Futbolda her sene kadroya bir kaç oyuncu girecek ve çıkacak. Sürekli bir yenilenme olacak. Bu işin doğası bu. Bunu bile anlamayan bir hoca ve başkandan doğru bir planlama beklenmezdi zaten.
Sol bek sıkıntısınızı Barış'ı hem sol bek hem sol kanat oynatarak gidereceğiz, tüm koridora ben bakarım diyormuş, helal.
25 milyon euroya iki tane Barış’ı rüyanızda alırsınız
O siyah ekran anına (sonrasına lafım yok) kadar 2 senede 150 maçı var adamın, her mevkide oynamış, direnç göstermiş. Bir kere bu kadar maça çıkacak adam bulamazsın en başta.
Sabah akşam övülen Singo’nun 2 senede oynadığı maç sayısı 55-60, bizde 3 ayda 7 maça anca 11 çıkmış, kolay sanıyorsunuz herşeyi.
Herşey o kadar kolaysa 3 senede sayısız kanat geldi neden hep Barış oynadı sonunda, neden Yunus’un yeri dolmuyor onu anlatın biraz.
Okan’a uyan adam bulmak çok zor özellikle kanat en zor iş. Fiziksel açıdan zayıf adamlar Yunus gibi ara ara ciddi patlıyor.+1905
25 milyona euroya iki tane Barış alabilsek zaten çoktan alırdık. Okan hoca da biliyor kendi oyunu için istikrar ve fiziksel kapasitenin ne kadar önemli olduğunu.
Oyuncuyu satmak en kolayı. Maç günü çıldırıp ben de sinirle yazıyorum bir şeyler ama günün sonunda sakin olmak lazım. Düşen her oyuncuya "bu çöpe çıktı gönder yenisi gelsin" denilmemeli. Real Madrid, Man. City bile bunu yapmıyor. Güçse güç, paraysa para dibine kadar var adamlarda. Elinde bi değer var, tabir-i caizse "satıp kurtulmak" son çözüm olmalı.
Doğruysa şu da vahimMilli takımdaki yerini de kaybetti, bir karar anca bu kadar aptalca olabilirdi.
Siyah ekran sana girsin.
Doğruysa şu da vahim