#53 Barış Alper Yılmaz

cok istekli ama oyun görüsü arkadaslarina uygun degil, satilmak istiyorsa yolunu acmak lazim.

İnşallah iyi bir bonservis verirler de daha teknik bir sol kanat alırız, ben umudu kestim kendisinden

Valla burada en kötü günlerinde savundum o yüzden şimdi gönül rahatlığıyla yazıyorum bunu

Kendisinin öğrenme gelişme kapasitesini kocaman bir kova gibi düşünelim, bi şekilde doldurabiliyor yani kapasitesi çok yüksek

Bu yüzden herkesten çok çalışması lazım ama herkesten

Çünkü gerçekten potansiyeli çok yüksek, 25 yaşında, mevkisinde 27-28 yaşına geldiğinde dünya çapında olabilir ama herkesten çok çalışmaya devam etmesi lazım

Giderse gider. Ama artik bazi seyleri geride birakmali taraftar. Bugun gayet basarili.

Efor sarf ettiği anlardan sonra kanatları yer değiştirip dinlendirmek lazım.

Daha ekonomik oynamalı. Atıp geçiyor çok hızlı çok güçlü eyvallah ama dünya üzerinde kimse bunu 1 maçta 10 kere yapamaz. Bitti devre sonunda denedi adım atamadı.

8 numara versiyonunu bulmamız lazım. Yoklukta bir maç orada oynatsak şu yüksek enerjisiyle ne olurdu acaba. Az top kaybeden bir oyuncu olsaydı sayılı 8 numaralardan biri olabilirdi.

Malum siteye göre bu sezon ligde 8. asistini yaptı bununla birlikte 1 asisti de şampiyonlar liginde bulunuyor. Daha sezonun ilk yarısında 9. asistini yapmış oldu sanırım Barış 'dan en son bekelyeceğim katkı bu olabilirdi helal olsun diyorum

Geri
Üst Alt