#53 Barış Alper Yılmaz

O topları altıpastan stadın dışına nasıl vuruyor la yeteneksizlikle açıklanacak bişey değil, vallahi istese yapamaz çoğu futbolcu.

Ulen Baris senin havaya ucurdugun topa tüküreyim, önceki SL macinda da daglara vurdun topu. Yaziklar olsun. Git su Skechers ayakkabarini da degistir. Bizim burda yasli dayilar giyiyor o markayi.

kaçırdığı pozisyonda ben

1769035755523.webp

Önce Frankfurt maçı sonra bu maç.

Ulan insan en azından kaleye vurur ya topu inanılır gibi değil.

Ulan az farkla disari vursa veya kaleci celse tamam diyecegim, topu orda sacma sapan sekilde göge dikmek nedir yav

Kaldi ki alan ve zamanin var, rahatlikla kontrol de edebilirdi

Ayaginda yetenek kirintisi yok maalesef

Yani bir insan şut kabiliyetini, pas şiddetini ve orta kalitesini 4 yılda geliştiremez mi? Allah korusun Ağır bir sakatlıktan sonra hızını kaybettiği anda en fazla 2. Lig’de oynar.

Anadolu maçlarında hücumcu bek olarak kullanalım. Kendisini biraz adaması lazım

Kale dibinden nasıl uzaya atıyorsun bu topları istesen bunu yapman zor nasıl bir yeteneksizlik kazmalık bu

Keşke araplar yüksek rakama alsada kurtulsak lookman'ı alsak o paraya

İnanın kaçırdığı golde değilim. Ben daha çok yapamadıklarındayım, takıma verdiği zarardayım.Topu ayağına alınca yaptıpı hiçbir hareketin bilinci yok. Etrafına bakma, pas opsiyonlarına bakma yok. Fizik kailete dersin ama dengesi yok. Yoksa kinkong olsan neye yarar?
Asıl olmayana gelirsek asla baskı nasıl yapılır bilgisi yok. Sanenin geriye döndüğü yerde sen budala kuş gibi dolanıp duruyorsun. İnanılmaz zarar veriyor. Birebir defansı fena değil. Ama oyuna dair ne sezgisi , ne de duruşu var. Yedek oynamalaı!!!

Pozisyon bitirmekte zorlanıyor, fiziksel gücünden en iyi şekilde faydalanmak adına sağda oynamalı. Antepe attığı gol net örnek. Soldan gelen toplara daha iyi kapatıyor.

Topu hafif dürtüp sonra zımbalasa gol olacak , gelişine vurunca dağlara taşlara gidiyor

abartmaga gerek yok 1 posyon üzerinden

cabasi takdir edilmeli

Sağ beke geçmeyi kabul etse dünya çapında topçu olacaktı.

Barışı taktir ediyorum ama Galatasaray sol açığı böyle olmaz 19 yaşında bruma değilsin yani onu atacaksın orda. Atleticoluları fizik olarak ezemeyince iyi de görünmedi maç boyu. Yani sadece fizikle olmaz bu iş teknik çalışma lazım.

Barışı taktir ediyorum ama Galatasaray sol açığı böyle olmaz 19 yaşında bruma değilsin yani onu atacaksın orda. Atleticoluları fizik olarak ezemeyince iyi de görünmedi maç boyu. Yani sadece fizikle olmaz bu iş teknik çalışma lazım.
Fizik derken ,geçen sezon ki Barış'tan eser yok maalesef .Dün ufacık adamBarış'ı ufaladı.Geçen seneki buldozerden eser yok nedense???

Geri
Üst Alt