- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
Fizik derken ,geçen sezon ki Barış'tan eser yok maalesef .Dün ufacık adamBarış'ı ufaladı.Geçen seneki buldozerden eser yok nedense???
Geçen sene de bişey yoktu. Ufalandığını ben yazdım zaten okumuyor musun boram
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fizik derken ,geçen sezon ki Barış'tan eser yok maalesef .Dün ufacık adamBarış'ı ufaladı.Geçen seneki buldozerden eser yok nedense???
Aynen katılıyorum. Şu an en elzem gelmesi gereken 10 numara.Acil tarafından.Öyle ya da böyle en çok katkı veren kanat oyuncusu hala Barış. Söylenilenler kadar kötü bir durum yok yani sadece lig ağırlıklı bu performansı ama Ajax ve Liverpool maçlarında da penaltıları aldıran oydu.
En büyük problem de Barış değil Barış'ın koşu yoluna değil ayağına top atılması, her oyuncunun bir rolü var, Sane'nin ayağına atarsın Barış'ın Osimhen'in koşu yoluna, işte o koşu yoluna pas atacak oyuncu bu takımda yok, en büyük eksik de bu. Bir tane oynatan 10 numara gelse çoğu oyuncu daha iyi olacak.
Sara ya da Yunus bu işi yapamıyor.
Seni desteklemek amaçlı yazmıştım.Ama geçen sene olayına katılmıyorum .İnanılmaz kuvvetli idi ve düşmüyordu.Çok daha kolay ceza sahasına inebiliyordu.Bende bunun şuan neden olmadığını sorguladım.Geçen sene de bişey yoktu. Ufalandığını ben yazdım zaten okumuyor musun boram
şanssızlık tamamen
Dişlerimi sıkmaktan bir hal oldum yavİnanılmaz sinir bozucu bir kesit bugun 3 defa gördüm bir de sane'nin pasında yaptığı orta var Allahım sen gösterme yarabbim ya.