#53 Barış Alper Yılmaz

Fizik derken ,geçen sezon ki Barış'tan eser yok maalesef .Dün ufacık adamBarış'ı ufaladı.Geçen seneki buldozerden eser yok nedense???

Geçen sene de bişey yoktu. Ufalandığını ben yazdım zaten okumuyor musun boram

Öyle ya da böyle en çok katkı veren kanat oyuncusu hala Barış. Söylenilenler kadar kötü bir durum yok yani sadece lig ağırlıklı bu performansı ama Ajax ve Liverpool maçlarında da penaltıları aldıran oydu.

En büyük problem de Barış değil Barış'ın koşu yoluna değil ayağına top atılması, her oyuncunun bir rolü var, Sane'nin ayağına atarsın Barış'ın Osimhen'in koşu yoluna, işte o koşu yoluna pas atacak oyuncu bu takımda yok, en büyük eksik de bu. Bir tane oynatan 10 numara gelse çoğu oyuncu daha iyi olacak.

Sara ya da Yunus bu işi yapamıyor.

İdmanda siesta modunda 5e2 mi yapiyorlar her gun.

Bitirici sut calismasi falan hic mi yok 6 aydir adam catiya top dikiyor ya

Kaçırdığı gole bir şey demiyorum da savunma konsantrasyonu rezalet durumda. Eren zaten zayıf hiç yardımcı olmadı Erene. Sane Sallaiyi inanılmaz rahatlattı misal.

Öyle ya da böyle en çok katkı veren kanat oyuncusu hala Barış. Söylenilenler kadar kötü bir durum yok yani sadece lig ağırlıklı bu performansı ama Ajax ve Liverpool maçlarında da penaltıları aldıran oydu.

En büyük problem de Barış değil Barış'ın koşu yoluna değil ayağına top atılması, her oyuncunun bir rolü var, Sane'nin ayağına atarsın Barış'ın Osimhen'in koşu yoluna, işte o koşu yoluna pas atacak oyuncu bu takımda yok, en büyük eksik de bu. Bir tane oynatan 10 numara gelse çoğu oyuncu daha iyi olacak.

Sara ya da Yunus bu işi yapamıyor.
Aynen katılıyorum. Şu an en elzem gelmesi gereken 10 numara.Acil tarafından.

Geçen sene de bişey yoktu. Ufalandığını ben yazdım zaten okumuyor musun boram
Seni desteklemek amaçlı yazmıştım.Ama geçen sene olayına katılmıyorum .İnanılmaz kuvvetli idi ve düşmüyordu.Çok daha kolay ceza sahasına inebiliyordu.Bende bunun şuan neden olmadığını sorguladım.

Kerem'in gol kacirma rekorunu devralmak istiyor herhalde...

Biraz bitirici ol be adam.

Sol kanatta ters ayaklı birinin iyi oynayabilmesi ve çalım atabilmesi için bileklerinin çok iyi olması lazım
Bilekten çalım atabilmeli bu tahta ayaklı bir oyuncu kazma malesef

O yüzden sağ kanatta oynayabilir anca hızı ve fiziğiyle orayı dağıtabilir belki ama solda olmaz bundan

Bence sağ beke evrilmesi şart o ayrı
Kaliteli komple bir kanat olmak için teknik,oyun zekası,orta yeteneği ve pas kaliteside gerekiyor bunda hiçbiri yok
olmaz yani zorlamaya gerek yok

Ayak içi vuruşlarını beceremiyor bir türlü.

Noa Lang işine sezon sonu bunun gitme ihtimaline karşı da girdik biraz. Teklif gelse de elden çıkarsak. Şu sezonu zehir etti bize. Ulan bir de fırtına gibi sezona giriş yapmıştı.

Barış Alper Yılmaz. Tek kelimeyle kusursuz bir mücadele izletti. Evet o golü atmalıydı ama Galatasaray fiziksel olarak bu kadar ayakta kaldıysa Osimhen ve Leminayla birlikte bunun en büyük etkeni kendisidir. Lang ile harika bir rekabete girecekler kesinlikle. Razıyız.
-ty8caq.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt