#53 Barış Alper Yılmaz

Kötu mötu deniyor 6g 8a simdiye kadar. Iyi olsa demek 12g 16a yapacakti

Langi övüyorsanız Barisi hayli hayli övmeniz gerekiyor. Bazen saçmalasa da takımın en istikrarlı isimlerinden birisi bence

Kocbasi. Bu takimin Baris'a her zaman ihtiyaci olacaktir.

takımın oyununu bozuyor Lang geldi gerçek kanat gördük.

Lig : 18 maç 6 gol 9 asist
CL : 8 maç 0 gol 1 assist 3 tane de penalti aldırdı 1 tanesi en kritik maçtı

Ve inanılmaz formsuz olduğu takım oyununu bozduğu söyleniyor. Katılıyorum bende buna. Sol kanatta olduğu için istatistikleri burda kaldı. Barış her zaman sağ kanat oyuncusu ve en verimli başarılı olduğu bölge sağ kanattı her daim.

sene basindaki sacma olay yasanmasa idi DK sonrasi PL garanti idi
belki yine yapar devam ettirirse bugunku oyununu

Hayvan gibi iyi herif. Hain de olsa bu değişmeyecek

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış sağ kanat, Sane sol kanat oynasın diye defalarca yazdık ama hoca bu şekilde reaksiyon almadı. Fakat Lang geldiğine göre Lang sol kanat, Sane 10 numara, Barış sağ kanat olabilir. Böylece merkezde topu paslaşıp dağıtırken daha rahat ve daha üretken oluruz. Sane döndükten sonra Okan’ın hocalığını göreceğiz.

Barış sağ kanat, Sane sol kanat oynasın diye defalarca yazdık ama hoca bu şekilde reaksiyon almadı. Fakat Lang geldiğine göre Lang sol kanat, Sane 10 numara, Barış sağ kanat olabilir. Böylece merkezde topu paslaşıp dağıtırken daha rahat ve daha üretken oluruz. Sane döndükten sonra Okan’ın hocalığını göreceğiz.
Yaşlanmışsın be amirim :D

Nasıl olur bilmiyorum barisi mutlaka takimda tutmamız gerekiyor kaliteli yerli sayımız cok az ,yerli gönderip yabancıyla doldurma olayi zaten olmaz

Sene sonu satılsın diyenler eger fenerli degilse acilen futbol yerine masa tenisi su topu 3 top bilardo gibi alanlara yonelmesinde fayda var ,takımdan yerli kaliteli oyuncu gitsin diyenlerde art niyet ariyorum

bugün girdikten sonra kanada kamp kurup beklemek yerine sürekli koşu attı.
böyleyken çok daha etkili

1771086444995.webp

Geri
Üst Alt