#53 Barış Alper Yılmaz

Saçma sapan Arabistan sevdasına düştü neyse ki uzaklaştı o kafadan

Şu haliyle özellikle dün akşamki performansla yazın epey hatırlanır bu kapımızı çalarlar

Keçiören payı can sıkıyor işte

Daha önce burada yazmıstım barıs sağ kanat olmalı

Sol kanatta ters ayaklı oynayabilmek için bilek çalımı atabilmek lazım o da barışta yok cok dümdüz oyuncu gibi kalıyor solda

Ama sağ kanatta dümdüz gidip hızıyla gücüyle rakipleri cok zorlayabiliyor dün görüldügü gibi

Hakem kartları atlamasa bence cambiaso'da kırmızı alabilirdi bana göre barış dün 2 sol beklerine kırmızı aldırdı

Solda aynı performansı veremez o kıvraklık bilek hareketleri yok çünkü ama sağda güreşe güreşe yıka yıka gidip fiziksel olarak yıpratıyor rakipleri

Barış Alper sağ kanat oyuncusudur avrupa şampiyonasında da sağ kanatta cok etkiliydi hatırlarsak

Bence özellikle CL'de sane forvet arkası barış sağ lang sol oynayabiliriz

Sane yunus'un yapamadığı ince işleri daha iyi yapar

Juve'nin 2 sol beki de dün yaşadıklarını ömrü boyunca unutmazlar, hayata küstürdü resmen. Bir tanesi ilk yarıda atılmalıydı, hakem eyyamından dolayı yırttı, diğeri o kadar bile dayanamadı. Bu resmen rencide etmek.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen’den sonra takımın en çok skor katkısı veren oyuncusu, Osi 19, Barış 18 şu an.

2 tane daha gol ya da asist yaparsa kariyer rekorunu kıracak.

Bunu şu yüzden yazıyorum, bu adamın esas katkısı skor dışı anlarda, rakipleri Osimhenle öyle yıpratıyorlarki, şu ikisinin iyi olduğu bir akşamda herkesi yenebilme ihtimalimiz çok yüksek.

Bu herif sağ kanattan başka yerde oynamamali. Birde 2. Forvet olarak olabilir.

Osimhen’den sonra takımın en çok skor katkısı veren oyuncusu, Osi 19, Barış 18 şu an.

2 tane daha gol ya da asist yaparsa kariyer rekorunu kıracak.

Bunu şu yüzden yazıyorum, bu adamın esas katkısı skor dışı anlarda, rakipleri Osimhenle öyle yıpratıyorlarki, şu ikisinin iyi olduğu bir akşamda herkesi yenebilme ihtimalimiz çok yüksek.
Bir sürü penaltı da aldırdı bu sene malesef skor katkısına yansımıyor bu

Bir sürü penaltı da aldırdı bu sene malesef skor katkısına yansımıyor bu
Evet en basiti ŞLde 3 penaltıyı o aldırdı, kastım da o zaten, skor dışı bu kadar katkısı varken hala takımın en çok skor üreten oyuncusu aynı zamanda.

Şu siyah ekran olayından bağımsız aşırı küçümseniyor katkısı bence.

Evet en basiti ŞLde 3 penaltıyı o aldırdı, kastım da o zaten, skor dışı bu kadar katkısı varken hala takımın en çok skor üreten oyuncusu aynı zamanda.

Şu siyah ekran olayından bağımsız aşırı küçümseniyor katkısı bence.
Bizim taraftar bazen şekilcilik yapıyor. Takıma katkısına asla bakmayan bi kesim var. Tamamen şekilcilik. Bi de Türk olması 1-0 geride başlatıyor. Mesela kewell efsane olarak anılıyor. Bizde kazandığı şampiyoluk yok. Tamam o dönem kadro da öyle üst düzey değildi ama barışın şu 5 senede takıma kulübe kattıklarinin yüzde 40 ını verememiştir.

Eyvallah canım ciğerim

Her zaman desteklediğim için gurur duyuyorum çok mutluyum

Ama gerçekten yediğimiz ilk goldeki sebep kendisinin aşırı konsantrasyon kaybı

Olur böyle şeyler elbette ama ŞL arenası, en ufak dalgınlığa cezayı kesebiliyorlar

Ama işte böyle böyle tecrübe kazanıyorsun buralarda

Bizim taraftar bazen şekilcilik yapıyor. Takıma katkısına asla bakmayan bi kesim var. Tamamen şekilcilik. Bi de Türk olması 1-0 geride başlatıyor. Mesela kewell efsane olarak anılıyor. Bizde kazandığı şampiyoluk yok. Tamam o dönem kadro da öyle üst düzey değildi ama barışın şu 5 senede takıma kulübe kattıklarinin yüzde 40 ını verememiştir.
Kewell çok iyi adamdı ama ya, o sezon kombinem vardı, canlı da izlemiştim. Fiziksel olarak bitik geldi ama ona rağmen skor katkısı vs de yüksekti.

Şu anki takımda öyle bir oyuncu olsa bayağı katkı sağlardı.

Barış 2 sene daha böyle oynayıp giderse efsane olur zaten sonrasında bir mallık yapmazsa.

Kewell çok iyi adamdı ama ya, o sezon kombinem vardı, canlı da izlemiştim. Fiziksel olarak bitik geldi ama ona rağmen skor katkısı vs de yüksekti.

Şu anki takımda öyle bir oyuncu olsa bayağı katkı sağlardı.

Barış 2 sene daha böyle oynayıp giderse efsane olur zaten sonrasında bir mallık yapmazsa.
Kötü demiyorum ki adami stoper bile oynattık o kadar dar bi kadromuz vardı her zmaan olduğu gibi. Dediğin gibi fizik olarak o kadar iyi değildi ki zaten fiziğiyle oynayan çalımcı bi kanat değildi. Beckham tarzı bi kanattı. Bi de artik günümüzde dinanizm, tempo ve hız olmazsa olmaz. Ilkaylarin kaanlarin hatta icardilerin yeri yok malesef artık. Avrupada dinamik, tempolu topçuların yoksa seni koştura koştura maymuna çevirirler. Bu yüzden bizde şuan baris, torreira, boey, singo, Osimhen, jacops, sallai bu adamlar inanılmaz önemli.

Sol kanattaki barış alper tahta ayaklı bir oyuncuya dönüşüyor

Sağda ise tank gibi. Sağ kanat olduğu konusunda ısrar etmemiz şart

Mecbur kalmadıkça solda oynamamalı

Sen nasil bir makinesin ya
Bu yaz kesin gidici. Gitsin yani. Iyi teklifler gelir ins

Sağ kanatta ramboya dönüştüğünü herkes farkediyor ama Sane girer girmez adamı tekrar sol tarafa attı Okan bey, yani 2 tane sol beki haşamat etmişken, etkili olduğu yerden alıp etkisiz olduğu yere koydu çok acayipti.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lang 'ın geldiği günden beri verdiği katkıdan çok memnunum bence Galatasaray 'ın hücum çehresini değiştiren oyunculardan biri bunun haricinde Sane geri dönüyor ligin ilk yarısında birçok metrikte ligi kırıp geçiren oyuncu bir de bunların yanında Barış da canavar gibi gerçekten

Bu üçlünün içinde hangi ikisi oynasa da sesimi çıkarmam açıkçası. Ne olursa olsun bu rekabette kazanan Galatasaray olacak

Olm patır kütür sene sonuna Yunus Barış satıyorsunuz da yabancı kuralı olacak 10+4

Barış'ı sattın, kim gelecek yerine yerli? Hadi yabancı getirdin atıyorum savunmada bi yabancıdan çıkıp yerliye mi döneceksin, atıyorum Sanchez gitsin Ozan Kabak gelsin gibi.

Çalım isteyen gitsin saint maximin'i falan izlesin dikiş var burda dikiş. WELCOME TO MMA

Geri
Üst Alt