#53 Barış Alper Yılmaz

ilk yarı gol asist yapabilirdi. çok iyi toplar taşıdı ama finishler olmadı sadece.
belki kendisi solda oynamayı seviyordur ama bence sağda daha ideal oluyor
sane yedeğe
barış sağa
sane oynayacaksa da solda oynasın hoca bey

Fena vites artırdı birkaç maçtır, şutları daha etkili olduğu vakit tutulamaz bir hale gelir

O golü atsan şu ağlakları da maçı da bitirecektin be yiğidim. Neyse canın sağolsun.

Hucumda hulk oluyor

ama defansa yardıma gelmıyor

istese gelir bu arada

Sağda oynayabilmesi için sane nin ölmesi falan lazım. Sağ tarafta makine gibi herif.
Hocam, yıllardır bu adam sağda oynayınca solda daha etkili, sola geçince de sağda daha iyi deniyor. Her iki kanatta da oynayabiliyor işte. Sağda da, solda da iyi işler yaptığı maçlar oldu.

Mücadelesi için tebrik ederiz ama yine skor yok

Yok ha yokkk

Hocam, yıllardır bu adam sağda oynayınca solda daha etkili, sola geçince de sağda daha iyi deniyor. Her iki kanatta da oynayabiliyor işte. Sağda da, solda da iyi işler yaptığı maçlar oldu.
Rakipleri sindirme konusunda iki kanatta da etkili olabiliyor ama sağda oynadığında tek hamlede pas çıkartma veya orta açma şansı yakalarken, solda ise bunları yapmak için 1-2 hamle daha yapmak zorunda kalıyor ve o an pozisyon kaybolabiliyor.

harika bir oyun oynadı rakibi parçaladı. fakat sonuç kısmında ortaya biraz top çıkarsa iyi olacak. sane'nin ortası gibi bir tane içeri topu yok

Lang transferi sonrası topçu olduğunu hatırladı. O zamana kadar saha içinde en kötü Barış sezonunu oynuyordu.

Hucumda hulk oluyor

ama defansa yardıma gelmıyor

istese gelir bu arada

Bu benim de dikkatimi çekiyor. Bazen gidiyor çizgi üzerinde bütün takımdan 30-40 metre uzakta öyle top bekliyor. Bekine ilk senelerdeki kadar yardım etmiyor, geriye doğru adam kovalıyorsa eğer yarısı göstermelik

Gününde olduğunda dünyada ezemeyeceği rakibi yok. İnanılmaz bir adam.

Rakibin defans oyuncuları ile boğuşmalarına hayranım

lpool maçı vitrin maçı

haydi aslanım

Geri
Üst Alt