#53 Barış Alper Yılmaz

Seneye seni çok ararız aslanım

Ama sen iyi yerlere gelmeyi hak ediyorsun

Seneye seni Liverpool Barça veya bşr başka dünya devinde gururla izleyeceğiz

Ama önce Liverpool maçını kazandır canısı

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son vuruşları geliştirse elde tutamayız, böylesi daha iyi gibi. Bu adamı 50-60'a bile satsan yeri dolmaz.

Taraftara kulak asmadan bu bakis acisiyla transfer yapan ekibi kutlarım

bu oyunu oynayacaksak bu profilde oyunculara her zmn ihtiyacımız olacak

No lang'ın gelişi ve harry kane ile reklam yüzü olduktan sonra sahada bambaşka bir oyuncu izlemeye başladım. Sahadaki sakar şaban duruşundan, kalite ve efendi bir oyuncu görüyorum. rakip ve hakemle diyaloğa girmiyor, topuna bakıyor. oyunu da güzel daha hoş geliyor. bir şeyler olmuş başta bu yazdığım durum yüzünden.

Her sezon şampiyonluk modunu açanların başında bu geliyor, özellikle kader haftalarının büyük oyuncusu olmayı başarıyor. Ya bir gol ya bir asist ya da yaptırdığı penaltı, ilerleyişimizde büyük rolü var.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sene başı siyah ekran olayından sonra "kovulsun, gönderin, oynatmayın çürüsün, idmanı ayak uzatarak izliyor" diyorduk. Belki ben de demişimdir hatırlamıyorum. Geldi en kritik dönemeçte en önemli oyunculardan oldu. Şimdi Sane'yi de kovalım diyoruz. Dün yaptığı beyinsizlikti ama Sane'yi kolay harcıyor bizim taraftar.

Cok sukur sacmsapan ekran karartma bilmemne gibi aptal bir donemi tamamen kapatmis bulunuyor.

Faydasi cok buyuk, son vurus kismi dertli ama olmasa zaten Arsenalde falan olurdu

İlk yarı gollük teke tek geldi 2sini de değerlendiremedi, maçın kırılma anı olacak pozisyonlar. Sağa çekip ayak içini 10 kale boyuna vuruyorsa sağ çekip vurmamalı, vurmuş gibi yapıp sollü çalımı atıp kaleciyle karşı karşıya kalmalı, ben kendisini solda beğenmiyorum, şuan için Sane vs dahil banko sağda 11 olmalı

Çalışkan çocuk. Üstüne koyarak ilerliyor. Eksikliklerini kapatacaktır. Galatasaray'ın olmazsa olmazlarından. Ekmek, su gibi ihtiyaç duyuyoruz büyük maçlarda sergilediği mücadeleye.

Geri
Üst Alt