#53 Barış Alper Yılmaz

Takım çok yorulmus çok belli çok şansız bir haftaya geldi maç aslında bu konuyu konuşup federasyona baskı yapmak lazım artık şerefsizler

Çok garip bir çar ya, yere yatıp 1-2 dakika dinlenip kalkıp tekrar koşuyor faullerde dinlenme amaçlı yerde kaldığını düşünüyorum. Kaç sene gider bu şekilde bilmiyorum ama 30 gibi enerjisi çok azalır bu şekilde:D Ben beğendim ne yapacağı kestirilemiyor hiç rakip içinde çok yıpratıcı bir herif.

kızamıyorum hsonu olmayacak bir saneyi oynatmamakla takıma kötülük yaptı bence
adam 60tan sonra bitti

Mücadeleden beynine oksijen gitmiyor bir süre sonra

SANA HELAL

İlk yarıda aşiline çok sert darbe aldı biraz ondan tutuktu bence. Kopup gittiği anlar yine oldu özellikle ikinci yarıda, ters ayağıyla kaleye paralel top kesebilse maçı koparabilirdi yine de çok iyi mücadele etti

ilk yarıda aldıgı darbeden sonra oyuna devam etmesi mucize

Adam sağ taç çizgisine yaklaştığı anda karşısındaki adam Van Dijk olsa bile içinden geçiyor

Kanattan getirdiği topu yaya doğru çıkarmayı akıl ettiğinde gerçekten büyük topçu olacak

Ikinci golde BAY topa hareketlendigi icinmi ofsayt cektiler? Yine iyi mac cikardi, bir geri pas disinda.

İnanılmaz bir patlayıcı fizik gücü var.

İnsanüstü bir mücadele sergiledi

2 sarı kart aldırdı rakibe,bir anda patlayıp gidebilir tahmin edilemez bir oyuncu bu konuda,yetişilemez denen toplara yetişir hiç beklenmedik bir hamleyle rakibi ekarte edip boş alan bulur önünde

Öyle bir efor sergiliyor ki,yaptığı hatalara kızamıyor bile insan

yazınki muhabbetten sonra burada 3-5 kişi olarak ısrarla sakin olunması gerektiğini, oyuncunun kazanılması gerektiğini söyleye söyleye mahvolduk.

fbli insan satıcıları kahpece pusu kurdu. barış'ı gs'dan koparmaya çalıştı. hiçbir şey olmasa bile, taraftar ile arasını açarız diye düşündüler. çünkü onlar da biliyordu, gs'ın en değerli yerli oyuncusu olduğunu. allah'tan aklı selim gslılar ve hoca+yönetimin süreci doğru yönetmesi sonucunda bu günlere geldik.

Raziyim ben kendisinden. Okadar efor sarfediyor ki son hamleyi yapacak gucu kalmiyor

Eğrisi doğrusuna getirse skor yapacaktı/yaptırtacaktı. İnanılmaz bir kuvvet caydırıcılığı var. Maşallah.

Geri
Üst Alt