#53 Barış Alper Yılmaz

son pozisyonda gereksiz zorladı adeleyi tuttu değiştir dedi umarım arka adelede sıkıntı yoktur

Bügün karar veremedim iyimiydi kötü müydü, bir bakiyorsun ucup kaciyor, sonra dehset berbat pas veya sut cekiyor. Hele bir geri pas atti az olsun gol yiyorduk

Benzin bitiyor bir sure sonra normal adam aralıksız 200 mactır falan oynuyor ıns bir seyi yoktur

Harika oynadı. Hem sağda hem de ikinci yarı solda müthiş mücadele etti.

Zoru başarıyor basit işleri yapamıyor. Bi ara solda iki kişinin içinden geçti. Anormal fiziksel gücü var.

Müthiş bir teknik taktik beklemiyoruz fiziğin çok iyi koşuların vs elit seviyede ama kardeş pas vermeyi, doğru yere top atmayı öğren artık. Manchester United forumu okuyorum “Yilmaz is brainless.” yazmış bir Unitedlı. Biraz tekniğini ve pasını geliştir

Bu sene kendisini eleştirdiğim postum çok az, çünkü artık kendisini kabullendim bu kabullenişi baz alarak izliyorum iyi yanlarına bakmaya odaklandım. einstein'in bir balıktan ağaca tırmanmasını bekleyemezsiniz sözüne zihnimde barış alperi oturttum ona göre izliyorum ona göre davranıyorum.

Bugün standartının altındaydı, Anfield'da telafi eder umarım.

Son koşuda arka adaleden sakatlandı, değişiklik işareti yaptı. Durumunu bilen biri var mı?

Geri
Üst Alt