- 29 Ocak 2024
- 8.405
- 7.236
- 568
Tek isyan eden adamdı ama o da yorgundu çaresizce çırpınışlarını gördük, senlik bi durum yok aslanım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tekniği iyi olan topcuyu da bu ligte döve döve aptal ederler. Bizim ligte fiziğin iyi değilse zaten calim atmana izin vermeden bacağını eline verirler
Yaw kewell napti da kewell sayıyorsun yaa. Bitmedi sizin şu isim fanteniz. Ona göre orta saha falan kurman lazım takımı baştan kurman lazım. Fizikli bi orta sahan olur beklerin güçlü olur yaldır yaldır akar takım. Fiziği iyi olan singo ve barış var ayakta kalan adamlara bak bugün. Ne ezbere yorum yapacam gördüğümü söylüyorum. İcardi ve yunusta aşırı teknikler neredelerdi bugün. Takım küçük ve fizikli topçu sayısı az malesef. Teknik topçuların iş yapması için güçlü orta saha ve beklerin olacak kardeşimKim dayak yedi Hagi mi keita mı sneijdermi gary rodrigezmi ayağına top yakışan kim dayak yedi. Kewell mı yedi arda turan mı yedi lincolnmu yedi zeka ve teknik başka bişey ezbere yorum yapma. Alex mi dayak yedi wakaeme mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaw kewell napti da kewell sayıyorsun yaa. Bitmedi sizin şu isim fanteniz. Ona göre orta saha falan kurman lazım takımı baştan kurman lazım. Fizikli bi orta sahan olur beklerin güçlü olur yaldır yaldır akar takım. Fiziği iyi olan singo ve barış var ayakta kalan adamlara bak bugün. Ne ezbere yorum yapacam gördüğümü söylüyorum. İcardi ve yunusta aşırı teknikler neredelerdi bugün. Takım küçük ve fizikli topçu sayısı az malesef. Teknik topçuların iş yapması için güçlü orta saha ve beklerin olacak kardeşim
Yaw kewelli saydığın için cımbızladim kardeşim bela mısın gece gece ne yamalı ne messi si ulan. Sende benim yazdıklarımi oku önce. Fizikli ve cevik orta sahaların olacak fizikli hızlı beklerin olacak o zaman barış falan sırıtır bu takımda. ŞU AN İHTİYAÇ VAR BU HERİFE ANLADIN MI KARDEŞİM?50 tane örnek verdim. Kewellı niye cımbızladın. 500 tane daha örnek veririm. İki al ver yapıp geçilecek yer var 3 kişinin arasına girip boğuşuyor herif. O zaman adama traore de süper kanat. yamal messi felan bizm ligde bulunmamış allahtan yerlerdi adamı çiğ çiğ zorlu bi lig. Karşında ozan tufan var ya ayem sori diyen bi herif var ya Mustafa eskihellaç var ne anlatıyon ya
Satılsa 15 pts falan gerideydik muhtemelen
Yaw kewelli saydığın için cımbızladim kardeşim bela mısın gece gece ne yamalı ne messi si ulan. Sende benim yazdıklarımi oku önce. Fizikli ve cevik orta sahaların olacak fizikli hızlı beklerim olacak o zaman barışa falan İHTİYAÇ KALMAZ. ŞU AN İHTİYAÇ VAR BU HERİFE ANLADIN MI KARDEŞİM?
Birader izledin mi sen bugün maçı bi daha aç izle balık hafızalı misin? Hafiza körü müsün sen? Bugün en iyi oynayan adama sallıyorsun? Art niyetli misin kardeş sen hayırdır?Sen alıntıladın dayı beni raatsızlığınmı var alzheimermısın. Alıntıladıysan cevaba kızmadan oynayacaksın.
Fizikli ortasaha diyor hala ya millet 1.50 ortasahayla oynuyor ayağına top yapışan neyse örnek saymayalım daha.
Aynen ihtiyaç var. Boğuşur durur. En kritik yerde kütük ayağıyla stadda köfte ayran yapan adamı vurduğunda geleceksiniz buraya.