#53 Barış Alper Yılmaz

geçen sene bir maçta singo'nun kaleye vurduğu şut bizim kaleye doğru gitmişti. ama o maçı kazanmıştık. fener maçı olabilir.
barış'ın bu maçtaki ortası da öyle oldu

Bu adam solda oynayamıyor, zaten topu kontrol edene kadar pozisyonunu kaybediyor genelde facia bir top kontrolü var. Sağda en azından dümdüz basıp gidiyor. Yanlış adamı tercih ettik geçen sene, yemin ederim okan gram şaşırtmıyor. Lang kalacaktı Sane gidecekti, Langın ters taraftan ortalarıyla Barış'da hep pozisyona giriyordu. Bu sene bu adamın değeri 10 a falan düşer söyleyeyim.

En az 60 milyon avro

Sane nasıl sağ kanatta olmuyorsa Barış da sol kanatta olmuyor olmuyor yahuuuu

Barış sağ kanada
Sane sol kanada

Her sene geriye gidiyor. Sacha boey u örnek alıp özel hoca tuttuğu haberleri ve sonraki çıkışı ulan helal olsun dedirtti herif bu yetenekle nerden nereye geldi dedik. Beyimiz muhtemelen ekstra çalışmayı falan komple bıraktı

Devre arasi niye cikti oyundan sakatligi falan mi vardir hic kimse de bisey demedi oyundan çıktığıni ?
Gokhan Sazdagi’ni bi kere gecemedi herif aklimi kaciracam vall. 40 milyonmus da oymus buymus de get

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yemin ederek söylüyorum. Gs tarihindeki en yeteneksiz kanat oyuncusu. Teknik, taktik, doğru koşu becerisi,zeka , pozisyon alma, ilk dokunuş, adam takibi, bitiricilik, soğuk kanlılık , karar alma, sorumluluk alma ve sezgi hiçbir şey yok. Zaten bu adam sahada da yok. Maçın ilk 15 dksinde ortalama, haricinde vasat topçudur kendisi.
Oyun aklının tıkandığı yer. Bunu oynatan hocayı mı seveyim, seven taraftara mı üzüleyim. Bu adam bu takımın kamburu. Senelerdir bıktım bu adamdan. Lütfen git artık git be adam.
Şunu izleyip sanenin aklına erişemeyen takımın barış alperi övüp saneyi gömmesi ve medyanın da bir şekilde aynı şeyleri konuşması futboldan soğuma sebebimdir. Takıma zarar verdiğini anlayan bir hoca olursa şayet gs yüzyılı başlayacaktır.

Barış Alper Yılmaz ön tarafta bence olmuyor, sezon boyunca iyi istatistik yapsada son kararları çok kötü.

Çok fazla hücum aksiyonunu boşa harcıyor ve kötü bir şekilde harcıyor. Milli takımda da aynı izlenimi veriyor.

Bana kalırsa Barış Sol Bek pozisyonuna çekilmeli ya da yedekte beklemeli.

Yemin ederek söylüyorum. Gs tarihindeki en yeteneksiz kanat oyuncusu. Teknik, taktik, doğru koşu becerisi,zeka , pozisyon alma, ilk dokunuş, adam takibi, bitiricilik, soğuk kanlılık , karar alma, sorumluluk alma ve sezgi hiçbir şey yok. Zaten bu adam sahada da yok. Maçın ilk 15 dksinde ortalama, haricinde vasat topçudur kendisi.
Oyun aklının tıkandığı yer. Bunu oynatan hocayı mı seveyim, seven taraftara mı üzüleyim. Bu adam bu takımın kamburu. Senelerdir bıktım bu adamdan. Lütfen git artık git be adam.
Şunu izleyip sanenin aklına erişemeyen takımın barış alperi övüp saneyi gömmesi ve medyanın da bir şekilde aynı şeyleri konuşması futboldan soğuma sebebimdir. Takıma zarar verdiğini anlayan bir hoca olursa şayet gs yüzyılı başlayacaktır.

yıllar sonra şöyle aklıselim bi mesaj görebildik konu içinde

congrats.gif

barışı teknik kısımdan eleştirmek doğru değil bence yav hiç bir zaman bu özellikleri ile öne çıkmadı. fiziksel yıldırıcılığı işimize yarar. senede 60 maça çıkan garanti bir herif fazla gömmeye gerek yok bence.

malum posyonda icerde osi yi bulabilse biz de golu bulacaktik

harbiden yapilmayacak hadiseydi yahu

Geri
Üst Alt