#53 Barış Alper Yılmaz

Net 30 milyon kalsa direkt gönderecrksin ama bu paranin yanina bile yaklasmiyordur teklifler.

Bu adam çalışmayı bırakıp oldum ben dediği anda kendini bitirir. Zaten oyun aklı ve teknik kısıtlı, mücadele, hız, azmi ve fiziği sayesinde buralara geldi.

Senelerdir araliksiz oynuyor

Fizik olarak cok yiprandi

Sezon icerisinde düzeltecektir ama toparlayana kadar umarim takim havlu atmaz

Dün iyi değildi ama bu kendisini önemsiz bir oyuncu yapmıyor.

Anlık öfkeyle yazılanların çoğunu hak etmiyor bence.

Geçen seneden beri gitmek için yapmadığı şey kalmadı bizde yüzsüz gibi maaşına zam yaptık oynadığı oyuna bak hele maçın sonunda yaptığı ortaya bak kim buna 30M verir

Barış Alper, geçiş oyununa uygun yapısıyla Premier Lig’in orta sıra takımlarında çok daha başarılı olabilecek bir isim; ancak ne yazık ki kilit açması gereken 'büyük takım' oyuncusu profilinde değil. Teknik kapasitesi sınırlı olduğu için Süper Lig'de otobüs çeken rakiplere karşı sıradanlaşıyor. Bire bir zorlamalarla kapalı savunmaların açılmayacağını hâlâ öğrenemedi; sürekli kanada açılıp bekini ileriye koştursa da topu bekine de aktaramıyor. Bu yüzden o bölgeye, dar alanda çilingir rolü üstlenecek ve oyun aklı yüksek bir transfer şart.

Sane ve baris , desteklenmeden hic verim vermiyor iste.

Baris arada fizigiyle yapiyor insan disi kosular o kadar. Top kullanma becerisi vasar maalesef.

Sane, tek hareketi topunsola cekip merkeze girmek. 1 kere sagdan dondu onda da rahat gecti adam zaten ama yakininda kimse yok. 2 3 kere sallai yunusu gorduk oralarda.

Ikiside bireysel olarak felaketti dun zaten.

Tek baslarina topu ver izle ile olmuyor bu adamlar. O sadece Osimhende oluyor cunku o Osimhen.

Hatalarindan dolayi elestirilirler tabii ama ortasaha daha oncelikli sorun.

En son hangi maçta yarar sağlamıştı inan hatırlamıyorum. Tek özelliği gücüydü, onu da kaybedince çekilmiyor işte.

Orta açmayı bilmeyen kanat oyuncusu. Dünki o absürt, destansı ortada hepimiz sessizce birbirimize baktık evde.

Orta yok, şut yok, arada boğuş güreş bir asistimsi bir şeyler çıkar, boğuşmalardan penaltı kopar, olayı bu

Bütün maç böyle takıldı

Bence dün ekstra kötüydü, saçmaladığı zamanlar olsa da bu kadar kötü olduğunu hatırlamıyorum.

Barış fiziği ve çalışkanlığı faydalı bir oyuncu ama bir futbolcunun sahip olması gereken asgari tekniğe bile sahip değil. Adama traore tarzı bir topçu, tavanı belli

Lang alinacaksa eger ki baska alternatifi yok bu capsizlarin kesinlikle sag kanada gecmeli. Sol kanatta olmuyo olmayacak. Sag kanatta en azindan topu iceri cekip hucumu oldurme derdi yok insin cizgiye debelensin dursun orda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bi sure oynamamasi hayirli olacaktir
teklif varsa onu acilmali

fiziğini geçtim teknik olarak bizim altyapıdan çıkıp bunu zorlayabilen yoksa o tesislerin kapısına çimento vuralım. değer biçemeyip kötü söz söylemeye kıyamadığımız beceriksiz herifler 5 yıldır gökhan sazdağı'nın evine ekmek götürmekten usanmadılar.

fiziğini geçtim teknik olarak bizim altyapıdan çıkıp bunu zorlayabilen yoksa o tesislerin kapısına çimento vuralım. değer biçemeyip kötü söz söylemeye kıyamadığımız beceriksiz herifler 5 yıldır gökhan sazdağı'nın evine ekmek götürmekten usanmadılar.
Bilmiyoruz ki var mı yok mu. Oynatan yok çünkü. İlerde eksiğiz diyip Kaan İlkay falan alıyorlar yedeğe.

Geri
Üst Alt