- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
Zafer sarhoşluğundan bu yarışma beni desteklediğini unuttun herhaldeEjderleri her türlü ayak oyunuyla engellendiği yarışmada lobimizin sınırlı sayıdaki üyelerine başarılar diliyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zafer sarhoşluğundan bu yarışma beni desteklediğini unuttun herhaldeEjderleri her türlü ayak oyunuyla engellendiği yarışmada lobimizin sınırlı sayıdaki üyelerine başarılar diliyorum.
Hadi başlayalım Aslan daha fazla kelle almadan![]()
Ben okuyorum,fena küfür ediyorlarBaşlayana kadar antuda takılıp keyfime keyif katayım bari![]()
Niye la adam gibi şike yapamamış diye başkana mı kızıyorlarBen okuyorum,fena küfür ediyorlarBuraya taşısam alıntıdan dahi myc yerim
![]()
Zafer sarhoşluğundan bu yarışma beni desteklediğini unuttun herhaldeTeessüf ederim
![]()
Atayım mı la buraya bir tane hahahahaNiye la adam gibi şike yapamamış diye başkana mı kızıyorlar![]()
Aslan qvela ghavagde tquili arghavagde çoGüray, bu mesajını henüz yarışmada yeni sayıldığın için görmezden geliyorum. İkinci kez benzeri bir mesaja rastlarsam, kellen bu kadar şanslı olmayabilir.![]()
@Tuncay Tum Sen de şu menşın mevzusunu bir çözemedim gitti be kardeşim![]()
Aslan qvela ghavagde tquili arghavagde ço![]()
MYC yeme laAtayım mı la buraya bir tane hahahaha![]()
Yahu adamın ismi Berkay bir de... Benim ismimin tüm harflerini taşıyor hahahaMYC yeme la![]()
@Tuncay Tum bu akşam bu yarışma bitebilecek mi kardeşim?