- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 343
Eskiden de tam tersi idi sanırım. Biz gelince ayarlar bozuldu ama dengelendi benceAbi yarışmada pop kitlesi çok az. Az kişiden puan alıyoruz ama öz alıyoruz![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskiden de tam tersi idi sanırım. Biz gelince ayarlar bozuldu ama dengelendi benceAbi yarışmada pop kitlesi çok az. Az kişiden puan alıyoruz ama öz alıyoruz![]()
Yapma be 1 puan bile miFurkan KAN sen ejderlerin gururusun.Ama beni affet Furkan. ;(
Değildi![]()
Eskiden de tam tersi idi sanırım. Biz gelince ayarlar bozuldu ama dengelendi benceZira çok rock&metal şarkılar da heder oluyor. Mesela Alpay sırf bu yüzden tarz değiştirdi
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Zpq_H_fDBnk&list=WL&index=340
Açık ara gitmesi gereken şarkı 24.sırada diye dinlenmedi resmen.![]()
Umarım güzel bir şeyler çıkmıştır o sıralar yakışmaz bu şarkıya. Keza senin şarkıya da yakışmıyor.![]()
Değildi![]()
Aykut demek ben senin yüzünden Judast parçamı geri çekmek zorunda kaldımAldın puan benden merak etme
![]()
Benim şarkı olma ihtimali var mı ağabey?Değildi![]()
Bence sen şarkını biraz abartmışsın![]()
Ağabey rakı içerken daha objektif yorumlar yapıyorsun. Şarap içerken fanatikleşiyorsunBence sen şarkını biraz abartmışsın![]()
Kiminkiydi abi bitince söyle.