53. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Smiths Ayberk Cetin
Alt-j Ugur Yilmaz
AC/DC Erman Turker
Sibirya Turkusu Hayri reisindir seklinde tahmin ediyorum.
Malesef karavana :asd22:

Judas Priest, Guns n' Roses ve The Smiths üçgeni Erman, Can ve Ayberk üçgeni gibi duruyor. Hangisi hangisinin bilemiyorum :D
Karavananın da karavanası :D :D

The Smiths - Can
Judas Priest - Ayberk ağabey (Mehmet ağabey olsa yolculuk müzikleri etkisinden çıkamamış olduğunu düşünerek ona ithaf ederdim)
Guns n' Roses - Erman ağabey diyerek arttırıyorum:D
Yok öyle birşey kim diyorsa iftira etmiş :D :D

Hep bunlar Ayberk ve Erman yüzünden oluyor :D Ahahah
Ne yapalım yani biz de rockçı tayfayız :D

Bu arada Yavuz Çetin - Yaşamak İstemem parçası ile katılan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum :hat: Bunun yanında hakkını da teslim ettim merak etmesin :) Bu vesile ile rahmetliyi bir kez daha saygı ile analım :(

Forumda Yavuz Çetin sevgisi üst seviyede bakalım listede ne kadar yukarıda olacak

Bir süre konuya mesaj gelmeyince "Herkes maça geçti herhalde ama o maçtan bir şey olmaz" yazacaktım. Gol oldu :asd22:

Bir süre konuya mesaj gelmeyince "Herkes maça geçti herhalde ama o maçtan bir şey olmaz" yazacaktım. Gol oldu :asd22:

Yalnız burada Arda ağabey'in hakkını teslim edelim. O Kedi'yi sahaya soktuğundan beri Eskişehir dişe dokunur futbol oynamaya başladı :D

Son düzenleme:
Tuncay Tum saat kaçta başlayacan açıklamaya , bence 21.30 yada 22 gibi başla rahat rahat döndürelim başlığı :D

Fener şansına 1 puanı kurtardı. Ama buna da şükür :D Keyifli bir yarışma takibi için hazırız :D

Kedi Lobisi olarak Fener' in fişini çektik, sıra Porsuklarda :D

Eh bu sonuçtan sonra bize de bir cigara yakmak düşer :cigara:

Oh bee. Rahatladım biraz.

Bir de şampiyonluk gelirse on numara olur.

Sallasana sallasana mendilini olan Aziz kurtarsana audilerini

Ortaya vole vurasım geldi
:yoji:

1960s-rock.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt