#53 Nordin Amrabat (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #53 Nordin Amrabat

Kupa maçında iyi oynayan bir sabri var ,haftalardır harika oynayan bir yekta var ,hızlı ve hırslı bir sercan var, ama imparator hamit eboue melo gibi inanılmaz formsuz adamları sürekli sahaya sürüyor, hocam senin en büyük özelliğin adaletli forma dağıtman. Yapma lütfen yapma, kim hakediyorsa o oynasın yerlerde sürünen bu 3 adamı oynatma, yedeğe çek, kulağını çek ne yaparsan yap ama oynatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fatih Hoca'nın, Amrabat'ı yeterince izleyip aldırdığını düşünmüyorum şahsen..

Bu oynuyorsa Aydın hep oynamalı.

Rakibin üstüne gidiyor.Direk kaptırıyor.Ne yaptığını kendi de bilmiyor.Maalesef verdiğimiz paranın çok çok altında kaldı ve kalacak gibi de gözüküyor.

Daha gecen sen degilmiydin Amrabat'a destek verelim diyen Sergen. Sonunda anladinmi ne demek istedigimizi. Hep is isten gecince aklimiz basimiza geliyor.

ben yanar dönerimdir bu konularda.ama sezon başından beri de destekledim doğrusu.ama tak dedi artık.

çalım atmak özgüven işidir yani kendine güven öz türkçesi..o güveni hissetmeden sahada kendi olamıyor çocuk gözlerinden belli maçlarda..

burda ardı ardına laf sokanlar çok utanacak nordinin performasından ama bana göre şu an bu ruh haliyle yine bile iyi oynuyor sahaya yüreğini koyuyor..

çalım atmak özgüven işidir yani kendine güven öz türkçesi..o güveni hissetmeden sahada kendi olamıyor çocuk gözlerinden belli maçlarda..

burda ardı ardına laf sokanlar çok utanacak nordinin performasından ama bana göre şu an bu ruh haliyle yine bile iyi oynuyor sahaya yüreğini koyuyor..

ne var ruh halinde reis manitasından mı ayrılmıs ?

sercan yekta aydın bunlar yedektende olsa 11 dede olsa şans bulmalılar artık. bu amrabatşans buluyorsa sercanda bulmalı aydında bulmalı. sercan kaç maçtır çıkmadıgı maçta azda olsa etki yapıyor.

Fatih Hoca'nın, Amrabat'ı yeterince izleyip aldırdığını düşünmüyorum şahsen..

[video=youtube;LV8cJnYjitI]https://www.youtube.com/watch?v=LV8cJnYjitI[/video]

:yenieek:

En fazla bu kadardır.

Yoksa izleyip aldırdıysa sorun vardır. Oyunun büyük bölümünde kopuk oynayan istikrarsız Amrabat'ı aldırmazdı Terim hele 8 milyon euroyu aşkın bir rakama.

Almanya ligini ac izle, ispanya ligini ac izle, italya ligini ac izle, ingiltere ligini ac izle, kanat oyuncusu nedir anlarsin. Daha hala birsey bekliyorsunuz, bu adam Kayseri de ne yapmis ki bizi utandiracak.

''Galatasaray'ın tek kuruşunu bile hesaplarım, yüksek bonservis bedelleri ödeyemeyiz'' diyerek Amrabat'ı ısrarla isteyen Fatih Terim'dedir kabahat, 8.5 milyon felaket bir şekilde girdi bize bunun başka açıklaması yok.

hurşut meriçi alsaydık ne farkı var amrabatın hurşuttan yani yazıklar olsun

assaidi_123131111.jpg

(4.5 milyon ve calim atabilen bir oyuncu)

şu adamı bi arap klübüne kakalayabiliriz inşallah...zararın neresinden dönersen kardır...kusura bakma be nurettin sen olmadın hacı...:sad007:

bir de 4-3-3'te görelim.

büyük bir bonservis baskısı var

umut ve burak gibi topla sıfır topsuz sıfır adamlarla oynamak zorunda

takımda yabancılık çekiyor sorumluluk alamıyor

selçuk başta olmak üzere cephe var hatta asla yardımcı olmuyorlar zor süreçte kendisine

fatih hoca gibi gazla oynatan rakip analizi strateji vs çakmayan bir teknik adamla çalışıyor

işin zor nordin ama yılmak yok ankara savaşındaki yıldırım beyazıt gibi kimse kalmasada çevremde senin futbolculuğuna inanmaya devam aynen..

Allah bildiği gibi yapsın bu adamı.İlk yarı boyunca sinir küpü etti beni.Vallahi iyi pazarladılar bize.Kolay kolay çıkmaz bu kazık.

büyük bir bonservis baskısı var

umut ve burak gibi topla sıfır topsuz sıfır adamlarla oynamak zorunda

takımda yabancılık çekiyor sorumluluk alamıyor

selçuk başta olmak üzere cephe var hatta asla yardımcı olmuyorlar zor süreçte kendisine

fatih hoca gibi gazla oynatan rakip analizi strateji vs çakmayan bir teknik adamla çalışıyor

işin zor nordin ama yılmak yok ankara savaşındaki yıldırım beyazıt gibi kimse kalmasada çevremde senin futbolculuğuna inanmaya devam aynen..

Zaten adam çalımlayacağı zaman Burak topu ondan kapıyor.Adam daha çalım atamıyor.Ortalar evlere şenlik.

İsmini tv'de her duydugumda aklima 9,5 milyon euro geliyor.:sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt