#53 Nordin Amrabat

Baskiyi net kaldiramiyor. Belki olaganüstü bir futbolcu degildi, ama Kayseri´de böyle sacma seyler yapmiyordu.

Birisi Amrabat´i karsisina alip, ondan liderlik beklemedigimizi anlatmasi gerekir. Isini yapsin yeter, onu bile yapamiyor.

Her hafta kendini kanitlamak isterken daha da batiyor. Biraz rahat ve sakin olsa daha faydali olabilir. Cok panik.

Yani teknik kapasitesi sifir, ona ragmen daliyor rakiplerin arasina, birseyler yapiyor, sonra topu kaptiracagim diye basliyor güresmeye.

Biraz akil, biraz beyin lazim. Bos alan gördün mü yardir sen. Kalabalik yerlere dalma. Kafana göre de orta acma.

aslinda birazda biz kendimiz taraftar olarak getiriyoruz oyunculari bu duruma, gecen sene bi bakim burak neleri atiyor adam leblebi gibi gol atarken elestiriler bitmek bilmedi

simdide hali ortada !

bi oyuncuya laf atmasak olmaz destek yere bitiremyi cok iyi biliyoruz !

keske transfer sezonu bitmeden biyerlere postalasaydik

hic bisey olmaz bundan bikere yeteneksizin önde gideni ne yapacagini hic bilmiyor

kafasi kesilmis kurbanlik kanat oyuncusu. yeni bi patch ile kafa sorunu duzeltilmeli. eger ise yararsa ayni patch emre c. ve digerlerinede yuklenmeli

Hiç beğenmiyorum ama kim bilir belki bu tür (Real Madrid) maçlara daha iyi motive oluyordur, yani koca sezonda 2 veya 3 maça.

Tüketecek kredi de kalmadı. Adam geçecen diye 2 senedir bekliyoruz

Para hesabı yapmasını sevmem ama Amrabat a verilen 8 milyon euro ya çok yazık.Amrabat a verilen parayla u-20 den Kolombiyaı Quintero ve Ali Adnan alınıp üstede 2 milyon euro para kalırdı.Scout ekibinin Bruma gibi oyuncuları bulması lazım para verilecekse onlara verilsin.

Bizim takım seviyesinde olmasa da ben yararlı buluyorum kedisini. Tek forvet Drogba - Bruma - Sneijder - Amrabat beraber oynamalılar CL'de.

Parmak ucunda iki üc adım sür topu sağa çek sut yada orta . Buna karşı defans olsam top göstermem ayağına

Şampiyonlar ligi maçlarında oynasın belki gol falan atar transfer teklifi gelir 4-5'e satarız.

göndermek lazım zararın neresinden dönersen kar.

psv seneler önce görmüş bu adamdan bi halt olmayacağını

adamlar işi biliyor.

Mart'ta 27 yaşına girecek hâlâ daha potansiyeli var olacak deniyor :rolleyes: Biran önce şutlanması gerek,bir daha giymesin GS formasını.

Bu adamı bir tek ben mi beğenmiyorum? Adamın hiçbir artısı yok.Topu oraya buraya çekip duruyor sadece.

Geri
Üst Alt