#53 Nordin Amrabat

Cok Zor Amrabat dan yararlanmak, ne biliyim isnan bir isik verirdi, bi Bruma nin top sürmesine bak bide onun, hadi bruma yi gec, Riera bile onca agirliina ragmen daha kolay adam geciyor, Amrabat hala ezbere Futbol oynamaya calisiyor

Amrabat bence karakteri gereği ona ne söylenirse onu yapıyor. Biraz bizim teknik ekibin eseri. Eski teknik ekip kalsaydı brumada da takılmalar başlayacaktı bence şöyle bi sezon ortası kampı ve soldan sağına çekip boş boş adam arayan bruma izleyebilirdik :)

Ha arada evet kalite farkı kesinlikle var ona bişey demiyorum.

Hizli ve akici futbolun, sadece hizli futbolcularla oynandigini dusunenlere kapak gibi bir cevaptir Amrabat.

Hızlı futbol hızlı adamlarla oynanmaz doğru söylüyorsun. Ancak hızlı futbolu oynatacak adam kanat oyuncusu değil orta saha oyuncularıdır. Bunu da unutmamak gerekiyor.

mancinin sisteminde kendisine yer bulabileceğini düşünmüyorum.

Sansimiza tukureyim

bunun yerine premier ligden 8m euroluk kanat oyuncus alsaydik her sene en az 10 gol 10 asist yapardi az para degil 8m

bunun yerine berk yıldız oynayamaz mı 17 yasında felan ama ben yedekte aydın yerine bu cocugu görmek isterim aydının bir şeye yardımı yok bari çocuk pişsin zaten yetenekli...

Katar, Arabistan gibi ülkelerde 4 milyon veren cikmaz mi acaba

iki idmanla bile hoca aydin'i begendi seni begenmedi, artik ne yaptiysan antrenmanda

Fatih babasiyla abdulrahim amcası iyi tembihlemis .

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Allah belani vermesin.

Uyuyan Juve yi uyandirdin.

B.k var orda penalti yaptiriyosun.

Azcik bile oyun zekasi yok.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ceza sahasinin disina cikan,yuzu ortasahaya donuk adama penalti yapti,oyunu Juveye verdi.Geldigin gune lanet olsun sana verilen paranin kurusu etmezsin 5.sinif guresci!!

Rezil herif sen ne işe yararsin.

Durun ben söyleyim adam vefalı feda yaptı maasindan

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

golde hatası yok önündeki beceriksiz kimse (göremedim) alanı boşalttı

Böyle bir penaltıyı anca Amrabat yapar. Adam geriye dönmüş artık, yazık gerçekten.

penaltiyi filan boşverin. bu herif bizde oynayamaz. mal mal top oynuyor. adam zahmet edipte topa siçramiyor ya. gönderin şunu.

Takimin bütün emegini yok etti. Ulan 900dk oynansa bu juve bize gol atamazdi, bu herif yüzünden 3 puandan olduk!

Oyuna sonradan girip takım arkadaşlarının emeğinin içine ettin rezil herif

Ceza sahasından çıkacak adamı indirmek neyin kafası go home yankeeee !!!

Geri
Üst Alt