#53 Nordin Amrabat

terimin büyük transferi nördin amrabat 8,6 milyon Euro bonservis toplamda 5 milyon avro kendine ,al sana 1 milyon etmeyen adama ödenen 13,6 milyon avro, böyyüksün imparatore..

Amrabat transferinde yönetiminde suçu var.Terim Amrabat'a gelene kadar 4-5 tane kanat istedi ama alamadılar.

amrabat beyinsiz ve genel olarak rezalet bir tobcu {futbol adina} sadece balansi cok iyi, arada da dalip yaptigi ortalar gol olabiliyor lakin boyle bir adamla futbol oynamak mumkun degil [takim adina]. mancionun da boyle bir tobcuya prim vermemesi sasilacak sey degil imho

gulselam'a prim vermesi sasilacak sey ama

Terimin bize kakaladığı en büyük çöp.battal boy çöp torbası lazım atmak için.

rugby_boot_spotting_heineken_cup_13.jpg

2.JPG

Amrabat yanlis meslegi secmis :DD

Amrabati elestirmek sacmalik . Dany Eray Chedjou Eboue Bruma Gokhan varken

adam resmen cop la, takimda ofans olarak en kotu oyuncu net, satsak 1 milyon zor aliiz

Amrabati elestirmek sacmalik . Dany Eray Chedjou Eboue Bruma Gokhan varken

Umut 70 dakika kıçını yırtıp pres yapmaya çalışırken bu beyefendi beni adam yerine koyup bir şans vermişler bari bir işe yarıyım diyeceğine 40 dakika arkadaşlarına yardım etmedi topa bile basmadı.emre çolak oynasa daha faydalı olurdu o kadar yani.

Forumda bu adamı alalım diyenleri arşivi kurcalayıp tek tek bulacam hepsinin banlanmasını talep ediyorum:@

Umut 70 dakika kıçını yırtıp pres yapmaya çalışırken bu beyefendi beni adam yerine koyup bir şans vermişler bari bir işe yarıyım diyeceğine 40 dakika arkadaşlarına yardım etmedi topa bile basmadı.emre çolak oynasa daha faydalı olurdu o kadar yani.

Kanat oyuncusunun gorevlerini biliyor musun sen ?

bu adami elestirecek bisey yokki bu adami bu kulube alanin sulalesini elestirebilirsiniz ama

evet gizlemiyorum. umut verdigim bir oyuncuydu ve muthis cekilde yanildim demem gerekiyor. bu macda benden en cok küfür yigen arkadas maalesef :(

Geri
Üst Alt