#53 Nordin Amrabat

1613815_688326961219074_400037641_n.jpg

Umarım Malagada düzenli forma giyer

adamın maç eksiği çok fazla

kenarda tutup tutup

birden sahaya sürüp yerden yere vuruyoruz gibi geliyor.

Nordin Nordin Nordin Amrabat Cimbombomun cocugu Noureddine Amrabat :(

İspanya'nın La Liga takımlarından Malaga'nın Galatasaray'da forma giyen Amrabat'ı sezon sonuna kadar kiralaması İspanyol basınında büyük coşkuyla karşılandı.

Amrabat için "kurtarıcı" başlıkları atan gazeteler Faslı oyuncunun Malaga takımının tehlikeli bölgeden çıkmasında önemli rol oynayacağı görüşünde birleştiler. İspanyol basını ayrıca 26 yaşındaki böylesine genç ve dinamik milli bir oyuncunun Galatasaray'da kendisine yerbulamamasına anlam veremediler. Gazeteler, Malaga Teknik Direktörü Schuster'in buoyuncuyu kanatlardan çok gol yollarında deneyeceği ve Amrabat'a "takımın yeni 9 numarasısensin" diyebileceğini de iddia ettiler.

İspanyol basınında yer alan ifadeler şöyle;

Marca gazetesi, "Amrabat Malaga'ya kiralandı" başlığında Fas asıllı Hollandalı oyuncunun satın alma opsiyonu ile İspanyol kulübüne sezon sonuna kadar kiralandığını yazdı.

As gazetesi, "Forvet hatında çok yönlü oynayan Amrabat Malaga'da" başlığını attı. Gazete, Faslı oyuncunun hem iki kanatta hem de gol bölgesinde Malaga'nın aradığı forvet oyuncuolabileceğine dikkat çekti.

El Mundo Deportivo, "Malaga'nın yeni 9 numarası Amrabat" başlığını kullanırken, Galatasaray'dan kiralık olarak alınan Faslı milli oyuncunun La Liga'da kötü günler geçiren Malaga'ya gol yollarında büyük yardımcı olabileceğine işaret etti.

Malagahoy: Malaga kasasından bir avro çıkmadan önemli bir oyuncuyu renklerine bağladı. Takımın forvet hatındaki sıkıntıları Amrabat ile giderebileceği konusunda olumlu işaretler var.

Cadena Ser: Schuster 'golcü istiyorum' dedi, Amrabat alındı. La Liga'nın bilinmezlerinden biri olan Faslı forvet Alman hocanın aradığı kan olabilir.

ronaldo ve messi'ye karsi bol bol güresir artik.

Yabancı sınırı olmayıp hep ilk 11 oynayabilseydi belki bir şeyler olurdu ama bu kadar az oynarken Amrabat'tan verim almak mümkün değil. Yolu açık olsun.

Sanki Malaga tam onun ayarında bir kulüp gibi geliyor. Orada tutabilir ve kalıcı olabilir yani, hayırlısı olsun.

Yarim senelik parasini bile biz verecegiz. Yeni sezon öncesi yine takima dönecek. 8.5 milyona alip parasini bile ödeyerek baska bir takima gönderdik.

Bunun olmasinda emegi gecen herkese ne denilir bilmiyorum.. Insallah iyi kötü top oynar da 2-3 milyona satariz.

Hem Amrabat'ın kariyeri hem de bizim adımıza güzel bir iş oldu. Ben de açıkcası Antalyaspor'da oynamak yerine Malaga'da oynamayı tercih ederim. Şaka değil adam Messi, Ronaldo, Bale, Xavi gibi adamlara karşı oynayacak. Orada atabileceği her gol, her asist piyasa değerini artıracak. Ve seneye satmamız daha kolay olacak. O yüzden artık İspanya'da Malaga'lıyız. :)

Kendini oyundan çok mental olarak geliştirmeli.Sınır kalkarsa baya iş yapar.Geçen sene bana göre Buraktan sonra en iyi oyuncumuz Amrabat'tı.Umarım 5-6 ayda kendini mental olarak geliştirip diri şekilde dönerse iş yapar.

'gerçek bir lige geldim' diye bir açıklama yapmış ispanyada. burası şakacıktan ligmi yani:mad-49:

Geri
Üst Alt