#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Olay şu abi 2-3 sene evvele dönelim kanatlarımız canavar gibiydi ama bir Selçuk yoktu ortasaha diye resmen yalvarıyorduk zamanın yönetimlerine..

Şimdi ise tam tersi ortasahamız çok zeki ve iyi oyunculardan kurulu ama kanatlarımız gerçekten çok kötü..

Ben hayret ediyorum nasıl bu kadar iyi bir sezon geçiriyoruz..

Herşeye rağmen Avrupa'da ve ligde iyi konumdayız..

Kanatsız oynuyoruz resmen..

Amrabat fiziği iyi ama zekası iyi olmayan biri ben bir gram daha ilerlemez diyorum çünkü onda eksik olan şey sonradan eklenebilecek öğrenilebilecek birşey değil..

Futbol zekası doğuştan vardır abi..

Hiçbir türlü sonradan geliştirilemez buna inanmıyorum..

bu amrabat yılın kazığı malesef, fatih hocadan futbolcudan anlamıyor malesef, hagiyide istemiyordu faruk süren hagiyi karşısına alıp getirdi.

Riera varken amrabatın ilk 18 e bile girmemesi lazım, allahım ya bu beceriksiz arkadaşa 7.5 milyon euro verdik hemde yabancı kontenjanı işgal ediyor.

bu amrabat yılın kazığı malesef, fatih hocadan futbolcudan anlamıyor malesef, hagiyide istemiyordu faruk süren hagiyi karşısına alıp getirdi.

Riera varken amrabatın ilk 18 e bile girmemesi lazım, allahım ya bu beceriksiz arkadaşa 7.5 milyon euro verdik hemde yabancı kontenjanı işgal ediyor.

Sıkıntın ne kardeş konuyu hortlatıp hortlatıp duruyosunuz. Siz çokmu anlıyosunuz

Evet çok anlıyoz, caner erkin bile daha iyi bu adamdan.

Siz bu adamın yerine koyun kendinizi bu kadar size sallasalardı siz napabilirdiniz. Sadece sen benmi takip ediyo sanıyosunuz burayı. Daha ilk senesi bu adamın. Bu taraftar kimlere sabretti biliyomusun sen. Barış lara Sarp lara hey yavrum hey.

Burak geliştiyse buda gelişir

Caner Erkin gibi karaktersiz iti köpeği futbolcu diye oynatana kadar her sezon böyle kazığa razıyım. Verdiğiniz örnek acayip yani.

O değil de son maç nası koydu ama oyunuyla laf edenlere :yenieek:

Amrabat'ı Hamit bu kadar formsuzken bir de sağ kanatta denemek lazım aslında.Sanki Kayserispor'da ve Fas Milli takımında o bölgeye kaydırıldığında daha etkili oluyordu.

Sv: #53 Nordin Amrabat

Yav he he

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Amrabat çok kötü bi futbolcu 8 asistle oynuyo. İyi oynasa neler yapardı acaba :o

Bu adamı kadroda düşünüyorsa Terim 4-2-3-1 ya da 4-3-3 e dönecek.Hem kendi hem yanında oynadığı adamların verimi artacak.

Hemen her maç oyundan alınıp ya da sonradan girmesine rağmen takımın en çok asist yapan oyuncusu.

Bu adama yılın kazığı diyenler formalite kupa maçlarında bile 90dk oynayamayan Krasic gelse ölüp bayılırlar sırf ismi var diye:yenieek:

Amrabat tan başka gerçek bir kanat oyuncumuz yok emre çolak orada oynayacağına amrabat oynasın zaten şuan oynadığından kötü oynayamaz oda idare ediyor

Noureddine, senden zerre beklentim yok bi cacık olmaz senden! Ancak sol kanatta topu alıp içeri çekersin.. önün boşsa da orta yaparsın! Emre Çolak bile seni ikiye katlar! Yazık sana verilen paralara! 31 yaşındaki Riera'nın özverisine bak! Azıcık azimli ol!

Normalde asla galatasaray oyuncusu değil ama bu sene mecburen kanat oyuncumuz yok 4-3-1-2 dedik kanatlardan açamadık 1. sınıf kanat oyuncumuz olmadıgı için mecburen amrabatla 4-3-3 sistemi oynamalıyız.

beklentiyi karşılıyamadığı doğru, ama yine de çok fazla yükleniyormuşuz gibi geliyor bana. yıllık ücreti düşük, en azından 1 yıl daha kadroda durmasında bir sakınca yok bence. belki de sene sonu kampında kendini geliştirir seneye daha iyi olur.

Geçen senede rieraya sallıyorduk bu sene maşallah çok iyi oynuyor bence bu kadar abartmamak lazım adam çok kötü değil. Hem hiç kampa katılmadı takımla beraber bu yüzden diğer oyuncularımızla aynı olmasını beklememek gerekiyor ayrıca aldığı bonservisin altında ezildiğide bir gerçek adamı eğer 1 2 milyona alsaydık şu anda çok iyi transfer derdik yaptığı asistler vs. düşünülürse ne yazık ki bu sezon 8 milyon euro verilmiş bir oyuncu gibi oynamıyor ama sabretmeliyiz.

Takımla kampa katılmamış,hiç bilmediği sistemde(4 4 2) oynamış bir adam için çok ta kötü değil bu sezon umarım önümüzde ki sezon harikalar yaratır büyük takımlar için oyunu kanada açabilmek gerçekten çok önemli.

Geri
Üst Alt