#53 Nordin Amrabat

adam gitmeyeceğim diyor arkadaş.buyursun oynayadursun o zaman.şu yabancı sınırlaması laneti olmasa,takım da transfer yasağı yemiş olsa forvete kendisini yazardım.her türlü yeteneksiz qraldan iyidir

İlk defa gitmesin istiyorum,bu adamı bende dahil cogu kisi bonservisiyle yargıladı.

Ha dün futbolunu beğendiğimden mi diyorum ? Tabi ki hayır..

Ama ne futbolcular bizde 3 milyon € kazanıyor gitmesin yedekte oturup parasını yesin isterse.Ne futbolcular 11de 3m,ne futbolcular var 18 dışında 3 milyon € kazanıyor .

Ne futbolcular var sayesinde para kazandığı taraftarla kavga ediyor.

Kal evlat KAL ...

6 macda 5 gol atmış güreşci .

Sumocu olsun bari , belki daha fazla atar :DD

Yanıldığımı söylediğim bir oyuncudur. Yanıldığımı söyleyerek yanıldığımı kanatlamasını becere bilecek mi? :saturn::indecisiveness:

Reklamlardan sonra...

Zorla çizgiye yapıştırılmadığı her maç iş yaptı adam. Topu içe çekip şut atma özelliği olmayan sağ ayaklı bir adam inatla sol çizgide oynatıldı bunca yıldır. Sağ açıkta oynasa ortalarıyla, ikinci forvet olarak oynasa defansı yıpratmasıyla daha çok işe yarar.

Zorla çizgiye yapıştırılmadığı her maç iş yaptı adam. Topu içe çekip şut atma özelliği olmayan sağ ayaklı bir adam inatla sol çizgide oynatıldı bunca yıldır. Sağ açıkta oynasa ortalarıyla, ikinci forvet olarak oynasa defansı yıpratmasıyla daha çok işe yarar.

Oyuncu Robben,Ribery olmadigi sürece ters ayakla ters kanatta zor oynar. Cünkü yapabileceklerini öngörebiliyorsun savunurken. Amrabat sol ayagiyla orta acabilir mi sol taraftan? 10 kere denese bir kere belki forvetle topu bulusturabilir. Solda Amrabat topu sag ayagina cekince ya mecburen geri pas veriyor ya da bakmadan sag ayak ile orta aciyor. Ikinci dedigim ile CL deki ilk sezonumuzda bir kac asist yapmisti. Dikkat ettiysen hepsinde de bakmadan aciyor ortayi, tamamen sans aslinda Burakin veya x birinin topa vurmasi.

Dün yazmistim bu konudamiydi hatirlamiyorum, Hasan Sas yillarca sol kanat oynadi, sonra Gerets akil edip sag kanata cekti. Hasan o sezon ligde 20 asist yapti. Amrabattan bunu beklemek dogru degil ama sag tarafta oynamasi daha avantajli olacaktir. Sola göre belki gol atma yüzdesi düser ama daha önemlisi asist yapma ihtimali sag tarafta cok daha yükselir.

Her ne kadar yetersiz bulsam da transfer konusunda yonetim Amrabat'a gore cok daha yetersiz. Kalsin o zaman.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çoğu kişiden daha fazla hak ediyor formayı. Yedek beklemeyi sorun etmiyor oyuna girip en iyi şekilde mücadele edip güreşiyor. Kalmalı.

forvet almayacaksak özellikle deplasman maçlarında amrabat oynasın top saklar,top sürer,fiziğini kullanır,gol vuruşları fena değil aralarada kaçıyor daha ne olsun aatif nasıl gol kralı olduysa amrabatta olur oyun stilleri nerdeyse aynı

Eboue ve Dany dururken Amrabat'ın gönderilmesi çok yanlış.

Kesin gitti mi? Kadro dışı bıraktıklarını gönderemeyip bunu gönderdilerse o kulüp binası başlarına yıkılsın. Söyleyecek söz yok.

Tamam Amrabat malesef yeterli degil (malesef diyorum cünkü takimda en cok sevdigim adamlardan biri kendisi) AMA 1) ondan daha gereksiz yabancilar var takimda 2) Bruma sakatlanirsa kim oynayacak yerine? Amrabat tam 5+3 uyacak adamdi...

5+3 kuralında +3 için yeterli bir adamdı. Sonradan oyuna girince etkili olan bir adamdı. Onca gitmesi gereken adam varken bunu gönderiyorlarsa artık yönetime ne desem bilemiyorum? Doğru mu bu haber? Nereden duydunuz?

Tamam Amrabat malesef yeterli degil (malesef diyorum cünkü takimda en cok sevdigim adamlardan biri kendisi) AMA 1) ondan daha gereksiz yabancilar var takimda 2) Bruma sakatlanirsa kim oynayacak yerine? Amrabat tam 5+3 uyacak adamdi...

Muhtemelen kanat oyuncusu geliyor Amrabat yerine ya da forvet...

+3 de Bruma olur...

Geri
Üst Alt