#53 Nordin Amrabat

saf gibi gitsin gitsin dedik. ne bilelim hayrolar gelcek bruma gelişmicek di marialar gelmicek :)

Amrabat kalip brumayi kiralik vereydik belki de hersey baska olacakti. İkisinide kazanacaktik. Biz gittik en berbat tercihi yaptik :D

soldan getir sagina cek yerden vur
birader baska hareketin yokmu yaww :P:asd22:

bu golü daha önce izlememiş miydik ya :D bire bir aynsını atmış

İspanya'da savunma falan yapamıyorlar herhalde yahu.

Bizim ligde bu kadar yenmedi bu gollerden.

Güle güle cesuryurek, ışık seninle olsun.

NTV Spor'da son dakika geçiyor. Amrabat Malaga'da. Hayırlı olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Apo simdi hüngür hüngür agliyordur, ne de olsa manevi evladi Nurettin.

Daha iyisinin geleceğinden şüphem olduğu için satılmasına sevinemedim :(

Ama bir umut daha ne resmi acıklama var, nede kap bildirmesi...

Daha iyisinin geleceğinden şüphem olduğu için satılmasına sevinemedim :(

Ama bir umut daha ne resmi acıklama var, nede kap bildirmesi...

Yasin'in kanat performansı Amrabat'tan iyi. Amrabat, E.Colak'ın kanattaki versiyonu gibiydi. Hani Emre'yi İspanya'ya yollayalım, merkezde oynasın her sekil fark yaratır.

Amrabat'ı en ucta oynatmayı deneyebilirdik, hani Umut yerine yedekte Amrabat oturur, Burak ile degisimli oynarlardı, yada Sneijder'in olmadıgı maclarda 10 numara.

Amrabat'tan kanat falan olmaz, dolayısıyla kanat olarak Amrabat'tan iyisini her zaman buluruz.

Yasin'in kanat performansı Amrabat'tan iyi. Amrabat, E.Colak'ın kanattaki versiyonu gibiydi. Hani Emre'yi İspanya'ya yollayalım, merkezde oynasın her sekil fark yaratır.

Amrabat'ı en ucta oynatmayı deneyebilirdik, hani Umut yerine yedekte Amrabat oturur, Burak ile degisimli oynarlardı, yada Sneijder'in olmadıgı maclarda 10 numara.

Amrabat'tan kanat falan olmaz, dolayısıyla kanat olarak Amrabat'tan iyisini her zaman buluruz.

Umarim hakli cikarsin

Umarim hakli cikarsin

Amrabat'ın kalmasını isterdim. Hem santrafora, hem Sneijder'e alternatif olurdu. 3.5 m euro cok komik bir rakam. Hani anadoluda oynarken 8.5'e alıp, İspanya'da parladıgında 3.5'e satmak baslı basına amatörlüktü.

Beni sürekli düsündüren yönetim yapımız. Her gelen yönetimin ortak özelliği; futboldan anlamaması.

Galatasaray ne zaman futboldan anlayan bir yönetime kavusacak sabırla bekliyorum.

Amrabat'ın kalmasını isterdim. Hem santrafora, hem Sneijder'e alternatif olurdu. 3.5 m euro cok komik bir rakam. Hani anadoluda oynarken 8.5'e alıp, İspanya'da parladıgında 3.5'e satmak baslı basına amatörlüktü.

Beni sürekli düsündüren yönetim yapımız. Her gelen yönetimin ortak özelliği; futboldan anlamaması.

Galatasaray ne zaman futboldan anlayan bir yönetime kavusacak sabırla bekliyorum.

Benim de tedirginligim o kardesim, Amrabat öyle bulunmaz hint kumasi degil fakat hem maddi durumdan dolayi hemde gelen yönetim ve teknik direktörlerin hep transfer konusunda sinifta kalmalari...

11182206_983068881726358_3157307055558987956_n.jpg

Geri
Üst Alt