#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

En iyi kanat oyuncusuymuş takımın, öyle diyorlar. Peh.

Sneijder+Drogba+Burak'ın olduğu yerde Amrabat olmuyor bence..

Adam iyi oynadı boşuna sallarsınız :lol:

Devre arası teklif gelmiş falan diyordu menajerler buna rağmen Terim'in ''ben aldım ben yüceltirim'' egoları sayesinde satılmadığını düşünüyorum. Futbol tarihinin fiyat performans olarak en büyük kazıklarından.

satın sunu ya acil satın fiyasko zaten ne diye ona o parayı verdiysek tam bir kazık

Nerde geçen yıl ki amrabat o aldığında topu süren kanatta akan amrabat tam rezilleri oynuyor

Ara transfer döneminde kanat diye bağırdık ama dinleyen olmadı...

2Milyon Tl teklif gelse bile satardim o derece umut yok yani

Sag kanatta oynatirsak mevcut durumundan daha fazla verim saglayacaktir. Afrika Kupasi'nda Assaidi solda, Amrabat sagda oynuyordu. Hizi ve gucuyle cizgiden rahatca ekarte ediyordu. Biz de sag tarafta denesek bisey kaybetmeyiz. Emre'yi de sola kaydirip orta alana biraz daha direnc getirebiliriz.

Kayseride oynarken durdurulmuyordu ,bizde arkasını koyup faul almakla meşgul.

Halis mulis Hasan Sas'in benden bile iyi demesi de ayri bir mesele.

Çalım atmasını falan geçtim ben. Pivot santrforların yaptığı gibi rakip oyuncuya kasasını yaslayarak top almasın yeterli benim için..

Sag kanatta oynatirsak mevcut durumundan daha fazla verim saglayacaktir. Afrika Kupasi'nda Assaidi solda, Amrabat sagda oynuyordu. Hizi ve gucuyle cizgiden rahatca ekarte ediyordu. Biz de sag tarafta denesek bisey kaybetmeyiz. Emre'yi de sola kaydirip orta alana biraz daha direnc getirebiliriz.

Renkdaş bu dediklerini adam Kayseride solda oynarkende yapıyordu ama bizde bişeyler oldu. Kayserideki Amrabatla alakası yoktu rakipleri ipe diziyordu faulle durdurulan bir adamdı fiziği ve gücüyle daha çok çalım atardı sırtını ona buna yaslayıp top kaptırmazdı ne oldu adama anlamadım bir türlü

Kayseride serbest oynuyordu. O performansı beklemeyin.

Vaktimizi, milyonlarımızı buna harcıyoruz. Yazık gerçekten çok yazık. Sneijder'den bile pahalı.

Adam genel olarak gelişigüzel ortadan başka bir şey yapmıyor, sağ sol açık farketmez. Bu takımı şampiyon yapan sağ açığı Engin' in suçu ne? Eboue bile orada daha iyi oynar hatta rakip kaleye tehlikeli bindirmeler yapar. Bizim Amrabat mecburiyetimiz mi var 10 milyon ödedik diye?

Geri
Üst Alt