#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

ipe dizdi Real savunmasını:ayatollah:

Şahaneydi. Keşke yabancı sınırlaması olmasa da bu performansını ligde de sürdürebilse.

Gerçekten bugün muazzam oynadı.

2-3 Real'li topçu başına çöktü gene vermedi topu, öküz gücü var adamda :D Her zaman dediğim gibi bu maaşa bu katkı verecek topçu yok başka. Kulübede durması bana güven veriyor.

Başından beri destekledim seni aslan :ayatollah:

Keşke ilk maçtada o oynasaydı.

boşu boşuna Umut'u izledik

mükemmel oynadı Amrabat :ayatollah:

N.Amrabat daha ne yapmasi lazim acaba, Amrabat bu takimin vazgecilmezidir, tek kanat oyuncumuz. Mutlaka her mac 90 dakika oynamali.

11'de başlar diye düşünüyordum aslında.

küfür edicem bu herife lan dingil ligde niye böyle oynamıyon daha zayıf takımlara karşı resmen maç seçiyorsun

forumda adama güresci diyenleri mi ararsin, bizim hollanda da amatör futbol oynayan daha iyi adamlar var diyeni mi ararsin, beyinsiz diyenimi ararsiniz. Komedi gibisiniz

Noldu sizin güreşçi?Amrabat adamın hammaddesisin lan reyizsin lan koçsun aslansın adamsın!

Böyle alanı müthiş daraltan takımlara karşı her ne kadar savrukta olsa adam eksiltebilen bir oyuncuyu takım arıyor özellikle tek forvetli sistemde kesinlikle oynamalı oyunu açıyor tabi oyun görüşünü geliştirirse çok daha pozitif katkı sağlar takıma kafasını yerden kaldırmalı daha fazla.Çift forvetli sistemde de hamit gibi topu tutabilen oyuncuların oynaması gerektiğini düşünüyorum bu sene kadro mühendisliğimizi iyi yapamadığımız için sağlıklı kadro kuramıyoruz seneye adam gibi transfer dönemi geçirip sadece ihtiyacımız olanı alırsak çok daha iyi yerlere gelebiliriz.

Geri
Üst Alt