#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

bugün iyiydi ama acaba tutacakmi bu sefer ? devami gelicekmi bu iyi sinyallerin = ???

Yapması gerekeni yapınca oluyo bi şeyler. Hızını kullanmalı ve kanattan içe katetmeli

Tapatalk ile gönderildi

calim yetenegi/cesidi 2 den fazla olmayan eleman,kedi olali bir fare yakaladi/tuttu onun icin yazilmis bir atasözüdür:o

sol ayagini sirf yürümek icin kullanan elemanda diyebiliriz

Rakiplere iyi analiz yapabilsek Amrabat'ı faydalı kullanabiliriz. Zaafı olan beklere karşı etkili olabiliyor. Misal bizim maçta Hakan Balta'ya karşı iyi oynadığı için hoca bayılmıştı. Belki de adam sağ kanatta daha başarılı olacak ki şuan Hamit'ten daha başarılı olur. Madrid maçı olsun Kayseri'deki bazı maçları olsun sağ kanatta iyiydi. Psv'de de sağ kanat oynuyordu zaten.

bir futbolcu devamli oynamadigi surece pek bir gelisim gosteremez o yuzden bir kac mac oynamali .. Sneijder / Amrabat / Drogba uclusu kesin olmali

Şu adama haksızlık yapılıyor çok.Neymiş maç içinde çok fazla adam geçemiyormuş.Ulan her pozisyonda adam mı geçilir?Halı saha değil ki bu.Çok istediğiniz Nani,Farfan gibi oyuncular her pozisyonda rakibin belini mi kırıyor sanıyorsunuz?Onlarda takılıyor birçok kez."Hızı var yha sadece" deniyorda arkadaş kanat oyuncusunun esprisi zaten hızı olması.Ha dengesiz ama yeterince şans verilirse daha iyi işler çıkacağına inanıyorum.

Şu adama haksızlık yapılıyor çok.Neymiş maç içinde çok fazla adam geçemiyormuş.Ulan her pozisyonda adam mı geçilir?Halı saha değil ki bu.Çok istediğiniz Nani,Farfan gibi oyuncular her pozisyonda rakibin belini mi kırıyor sanıyorsunuz?Onlarda takılıyor birçok kez."Hızı var yha sadece" deniyorda arkadaş kanat oyuncusunun esprisi zaten hızı olması.Ha dengesiz ama yeterince şans verilirse daha iyi işler çıkacağına inanıyorum.

amrabat a "yoklukta gideri var" lafı cuk oturuyor yoksa modern futbolda yeri yok.Futbol aklı üst düzey değil.

nasıl oynatacaksınki bu adamı. bu adamı oynatacağım diye kimi keseceğiz mesela

nasıl oynatacaksınki bu adamı. bu adamı oynatacağım diye kimi keseceğiz mesela

Kadroya girme ihtimali yok, 7 tane oynaması gereken yabancı var amrabat 8. olur anca, yani 2 tane as yabancılar sakat ya da cezalı olacak ki kadroya girecek.

Tabii bununlada bitmiyor, Drogba Ws Burak 11 ise yine maça başlayamaz sistemden dolayı.

Amrabat eğer 8.5 milyon euroya gelmeseydi bu kadar eleştirirmeyecekti haksızlık yapılıyor adama bence..

AB statüsünün gelmesini en çok Amrabat istiyordur herhalde. :asd:

Maçı izlemedim, özetlerde Amrabat'ın golünü gördüm sadece bu tarz gollerde yılda 10 tane atsa yine yeter.

Hurşut bunu top diye oynar

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Hollanda liginde sıradan bir oyuncu olan Hurşut Meriç bakıyorum çok beğeniliyor. Amrabat Hollanda liginde Meriç'e oranla daha iyi işler yaptı. Hurşut Meriç'i iyi gözükmesi Türk futbolcuların yetersizliği ve STSL'in leş bir lig olduğunu kanıtlıyor.

Amrabat eğer 8.5 milyon euroya gelmeseydi bu kadar eleştirirmeyecekti haksızlık yapılıyor adama bence..

Suanki piyasada 8.5 milyona ne adamlar alabilirsin, bizim demek istedigimiz daha iyilerini rahat alabilirdik bu paraya.. Kayseri'den kazik yedik düpe düz.

Hollanda liginde sıradan bir oyuncu olan Hurşut Meriç bakıyorum çok beğeniliyor. Amrabat Hollanda liginde Meriç'e oranla daha iyi işler yaptı. Hurşut Meriç'i iyi gözükmesi Türk futbolcuların yetersizliği ve STSL'in leş bir lig olduğunu kanıtlıyor.

Hursut les bir oyuncu dedigin gibi, yarim sene Hollanda liginde oynadiktan sonra hemen Genclerbirligi kapmis mesela.

Kayserispor Almanya'yi sömürüyor, Gencler ise Hollanda'yi sömürüyor sürekli.

Avrupa'da türk oyuncular tükeniyor sayilir. Mehmet Ekici, Tunay Torun gibi rezil heriflerin en yakin zamanda Türkiye'ye gelmesi muhtemel.

1 gol attı ya Amrabat sevdalıları hortladı...2 ay sonra eski durumlarına gelirler

Sneijder güzel koşturuyor amrabatı

Ayağına değil önüne top atılmalı ,aynı burak ta olduğu gibi

942465_10153117894765164_1398318378_n.jpg

Geri
Üst Alt