#53 Nordin Amrabat

krasiçicın maliyeti amrabata göre daha cok ama hiç bir fenerli cıkıpta bukadar para verilirmi diye eleştimiyor kaldıkı krasıc fenere hiç bir şey vermedi,sabki cebinizden cıkıyor parsı...kayserıde oydagının yarısını oynamaya başlasa amrabatı ıstemyenler 180 derece dönecek artık biraz destekleyın bu adamı maliyet hesabı yapmaktansa taraftar olun biraz ...

krasiçicın maliyeti amrabata göre daha cok ama hiç bir fenerli cıkıpta bukadar para verilirmi diye eleştimiyor kaldıkı krasıc fenere hiç bir şey vermedi,sabki cebinizden cıkıyor parsı...kayserıde oydagının yarısını oynamaya başlasa amrabatı ıstemyenler 180 derece dönecek artık biraz destekleyın bu adamı maliyet hesabı yapmaktansa taraftar olun biraz ...

Acaba neden oynayamiyor hic bi düsünüp sorgulandin'mi bunu?

Iste gelde bu kisilerle futbol tartis. Alinti yaptigim hata bir kere. Yetmemis gibi birde Krasic'ten bahsediyor.. Te allahim ya.

saka maka 2:26 da 3 tane schalkeliyi ekarte edisi fenaymis, 3-4 kere geri saydirdim.. :D böyle videolarla oyunculari messi gibi kakalarsin vallah :D

Şu video'nun yorumları okudum gul gul öldüm.Adam resmen Amrabat varken Nani Farfan gereksiz demiş.Şu Tuncay 05 Yiğit Gökoğlan'a bir video yapsa da adamı kiralayacak kulüp bulsak.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=o3QZtjWlTF4[/media]

Sonucta Amrabat'in cesitli maclardan iyi görüntüleri toplamislar, yani anlik görüntüler. Cogu video bu yüzden ciddiye alinmamali oyuncu hakkinda. Ama böyle birsey de var; her ne kadar video aldatici olsada, bir oyuncunun teknik kapasitesini ve oyun zekasini yine de görebilirsin zaman zaman. Ve bu video da bile teknik kapasitesi ve zekasi eksilerde oldugu zaman zaman cok net görülüyor.

Sonucta Amrabat'in cesitli maclardan iyi görüntüleri toplamislar, yani anlik görüntüler. Cogu video bu yüzden ciddiye alinmamali oyuncu hakkinda. Ama böyle birsey de var; her ne kadar video aldatici olsada, bir oyuncunun teknik kapasitesini ve oyun zekasini yine de görebilirsin zaman zaman. Ve bu video da bile teknik kapasitesi ve zekasi eksilerde oldugu zaman zaman cok net görülüyor.

Mesela müthis bir calimin ardindan yaptigi kötü pas secimini almiyorlar videoya görüntü bozuklugu yaratmasin diye, ki buda Amrabatda mislisiyle mevcut bi olay :D

Top kendisindeyken faul yapmayı nasıl beceriyor bilmiyorum ama sadece bunu düzeltse yeterli.

oldukca yararli ve bu aralar en firmda oyuncularimizdan biri

snijderle oynadiginda performansi cok artiyor

karsisinda dunyanin en iyi sagbekide olsa takim onun kanadindan ilerler hic zorlanmadan

yabanci siniri olmasa asist krali olur ligin net bi sekilde

{BENCE}

drogbanin attigi pasta golü yapamamasi sonucu tatilde şişeyi elimden firlattim turistlere rezil oldum:D gitsin son vuruş son pas çalişsin. deli oluyorum artik. sinir bozuyor. duvar pasi yapmayi bilmiyyor. ha tamam bişey yapacak diyorum. ih ih olmuyor.

Son vurus degil de pas alis verisin'i düzeltmeli. Ondan sonra son vuruslarina bakariz bi, ama önce pas. Teknigi zaten düzelmez bundan sonra, hep odun ayak kalacak :D

oldukca yararli ve bu aralar en firmda oyuncularimizdan biri

snijderle oynadiginda performansi cok artiyor

karsisinda dunyanin en iyi sagbekide olsa takim onun kanadindan ilerler hic zorlanmadan

yabanci siniri olmasa asist krali olur ligin net bi sekilde

{BENCE}

ama ama renkdaş amrabat güreşçi :cigara:

Geri
Üst Alt