#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Geldiğinde ooooooooo CİMBOMBOMUN ÇOCUĞU NORDİN AMRABAT!

AZ KÖTÜ OYNADI ( Kİ TERİM'İN BÜYÜK ETKİSİ VAR ) ETMEDİĞİNİZ LAFI BIRAKMADINIZ.

SİZ NASIL TARAFTARSINIZ YA? HADİ GİDİN BAŞKA TAKIMI TUTUN SİZ! İYİ GÜN TARAFTARLARI SİZİ. BÖYLE TARAFTAR OLCAKSA HİÇ OLMASIN.

İyi günde şakşaklasın bu mudur taraftarlık?Her zaman sussun,sadece denileni yapsın,gitsin gelsin.Eleştiri yapılmayacaksa bunun taraftarlıkla bir ilgisi yok,düpedüz koyunluktur bu.Sakın eleştiri yok,küfür var falan deme,kim küfür etmiş hani?Bir şampiyonluk muydu yani her şey?Senin mantığa göre Adnan Polat'a katlanmamız gerekirdi.Daha iyisini istediğimiz için mi iyi gün taraftarıyız?Şu boş muhabbetleri geçin artık.Futbolcu, taraftar vs. demeden çıkıp oynayacak.

Şu sıralar yalakalık yapma zamanı geldi.

Ya maaşında indirime gider ya Fatih Terimin memleketi Adana nın Plaka numarasını giyer 1numara. Ya koç kestirir fakire dağıtır. Ya koluna Türk bayrağı dövmesi yaptırır arabasına Atatürk imzası yapıştırtır.

Ama bu aralar bir yalakalık yapacak bakalım bu kez nasıl yaranacak benim saf taraftarıma:b5:

İyi günde şakşaklasın bu mudur taraftarlık?Her zaman sussun,sadece denileni yapsın,gitsin gelsin.Eleştiri yapılmayacaksa bunun taraftarlıkla bir ilgisi yok,düpedüz koyunluktur bu.Sakın eleştiri yok,küfür var falan deme,kim küfür etmiş hani?Bir şampiyonluk muydu yani her şey?Senin mantığa göre Adnan Polat'a katlanmamız gerekirdi.Daha iyisini istediğimiz için mi iyi gün taraftarıyız?Şu boş muhabbetleri geçin artık.Futbolcu taraftar vs. demeden çıkıp oynayacak.

Boşver renktaş, böyle ergen kafalılarla tartışmaya değmez, bu kafayla bi baltaya sap olamaz zaten o...

Madem kanat oyuncusu istiyorduk fazla uzatmaya gerek yok, Akhisar'da sagli-sollu oynayan Kenan-Sertan ikilisini bizim takima koysak anadolu takimlarina puan vermeyiz, ciddiyim. Amrabat Akhisar'a karsi bile etkili olamadi. Sertan gol atti, Kenan da bizim Riera'yi pert etmisti. Toplasan ikisinin maliyeti 2 milyon euroyu bulmaz. Amrabat'a 8 milyon euro bonservis ödedik. Tarihimizin en kötü transferlerinden birisi oldu Hamit ile birlikte.

Lan Kayseri'de rakiplerin belini kırıyordu, bizde düz bi topçu oldu çıktı :( çözemedim ben bu mevzuyu. Bizde vurup geçmeye çalışıyor, hiç bilek hareketini görmedim.

Başka adam yok gece gündüz bu topicde bu adama sallanıyor

Tek kanat oyuncumuz bu herif zaten sorunlu beklerimiz var bu yüzden eldeki kanat oyuncularını oynatacaksın yoksa karşı takımın bekleri,kanatları elele tutuşup seke seke gelip orta açıp geri dönüyorlar.

Kayseri'de iyi oynadığı maçın videosu görüntüsü falan varsa koyun bizde görelim Amrabat'ı.

Yahu bu adam hep böyleydi hızı sayesinde fark yaratıyordu. Galatasaray'da daha da berbat konuma geldi ama Kayseri'de vasattı zaten bu adam. 8 milyon euro 8 milyon euro 8 milyon euro.:sad007:

[video=youtube;-OcNdbpZhNQ]https://www.youtube.com/watch?v=-OcNdbpZhNQ[/video]

Lan Kayseri'de rakiplerin belini kırıyordu, bizde düz bi topçu oldu çıktı :( çözemedim ben bu mevzuyu. Bizde vurup geçmeye çalışıyor, hiç bilek hareketini görmedim.

ben bunu takıma ve sisteme alışamamasına bağlıyorum

adam türkiye kupasında tek başına feneri eliyordu

hakem hakem olsa en az 3 kırmızı çıkardı o maçta

keşke ajaxda kazandırdıgın şampiyonlukları bizde de kazandırsan

Hocam bırakın bunları ya. Hepsi iyi gün taraftarları. Hiç biri taraftar değil. Sen maçta kendi futbolcuna nasıl küfredersin ya? Vallaha taraftar değiller.

öyle valla kardeşim, bu taraftarlar statta maç izliyor bir de. yasaklamak lazım böyle taraftara stada girişi.

Sol tarafta oynadığı zaman çok etkili oluyor. Hele zeminde güzelse Amrabat'ı kimse tutamaz. Schalke deplasmanında ilk 11'de olması gereken oyuncuların başında geliyor.

bi bitmediniz :rolleyes:

Geri
Üst Alt