#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

zamanla daha da iyi olacak, Sneijder ve Drogba'nın gelişi olumlu etkiledi Amrabat'ı:yenieek:

Her maç sarı görmeye müsait oyuncu. Hakemler atsa bişey de denmez.

Mükemmel oynadı bence kanadı iyi kullandı tebrik etmek gerekir ayrıcan iyi ortalar yapıyor kendisi özellikle sağ kanattayken kaleye paralel yerden kestiği toplar efsane.

Bi kere bile Drogbanın Burağa yaptığı orta gibi bir orta yapamadın lan. Bizim takım kanatlarındaki orta yapma özürlülüğü nerden kaynaklı acaba ?

orantısız gücünü kontrol edebilse :) sakin oynasa adam olacakta sakın olamazsa sac baş yolacaz

Bu maç iyiydi beyler, yemeyelim şimdi hakkını.

Sağ kanattayken daha iyi ortalar yapıyor yalnız.

istikrarsız bu adam haftaya iyi oynayacağını zannetmiyorum bu arada ilk yarıda burak'a verdiği ara pası süperdi

bugün 4-3-3 gibi oynadık ve bu sistemde iyi bir maç çıkardı devamı da gelecektir.

Reis iyi oynadımı seviniyorum. Birde gol atsa süper olacak... :yenieek:

Beğenmedim yine ne yapacaği belli olmuyo 2-3 iyi müdahele yapiyor ondan sonra fıs bi koşuyor adamı geçemiyor.Top gelmeden rakip oyuncuya yapişiyo anlamadım ben seni :confused:

Bu maç istediğimiz gibi oynadı..

Pes etmemesini seviyorum.. Ama hala söylüyorum beni hayal kırıklığına uğratıyor oynadığı futbol..

fatih hoca bir kez de sağda hamitin yerinde dene şu adamı sanki sağa geçince driplingleri daha güvenli geldi hamit çok formsuz engini unuttun aydını değil nordini dene sağda..

melo dönüyor yabancı kontejanına takılabilir :(

Formda bi Engin iddia ediyorum Amrabatın 3 gömlek üstü oynar. Formayı da vermez

Geri
Üst Alt