#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

adam olacak her mac 11 #nordin æmrabad

bravo, iyi oynadi bugün

GsCimbom yorum botu yapsın.Yenilirsek allah kahretsin seni kel amrabat yazın.

Yenersek adamsınnn bravoo helal yazın...

Formda bi Engin iddia ediyorum Amrabatın 3 gömlek üstü oynar. Formayı da vermez

tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif

Futbol basit bir oyun , futbolcunun iyimi kötümü olduğunu da anlamak bu kadar basitken , Amrabat ile ilgili yorumları hayretle takip ediyorum alındığı günden beri

elbette geliştirebilir kendini , eksiklikleri var ama sürekli 11 oynadığı ve kendini kanıtlama adına girdiği stresi aştığı zaman çok faydalı olacaktır , bugün üstüne düşeni yaptı zamanla daha iyi olur

olmuyor, cok pozisyon yiyior, ha hizli ve at gibi 120 dakika kosuyor, ama yinede sene sonu yolla ama sol kanat lazigm bize

çok iyi post up yapıyo lakin pota yok

degisik ozellikleri var amrabatin adam olacak insch #hermac90dkAmhoarbt

bugün iyi oynadi ambrabat dinamik oyuncu, olacak bu is.

Her maç kırmızı kartlık fauller yapıyor. Yine de önceki maçlara nazaran daha iyiydi. Yeterli mi? Önce ezbere orta açmamayı öğrenmesi lazım.

bence bu oglan sag kanatta daha etkili olur nedenmi? bidefa ortalari guzel isabetli gelir, ilk yarida bi anda sag tarafa geldi super bi orta kesmisti burak a, sol da oynayinca kafasinda ne dusunuyor bilmiyorum ama soyle geriye yuruyup iceri orta yapiyor sacma sapan

Amrabat'ın en önemliği eksiği toy olması.Bu adam zamanla futbol bilgisini karakteriyle özdeşleştirirse çok önemli yerlere gelir.

Ayrıca böyle oynamaya devam ederse Emre Çolak bir daha formanın "f" sini göremez.İlgililere duyurulur:D

İyi oynadı bugün.Özellikle ilk yarıda hücuma çıkartan adamdı bizi.Ezbere yorumlar yapmayın iyiyse iyi kötüyse kötü.

Bugün beğendim kendisini umarım böyle devam eder

Macin en iyisiydi, ne kadar kostu bee helal olsun

Geri
Üst Alt