#53 Nordin Amrabat

buraktaki u donuslerinin daha yavasini yasayacagiz:) az sabir

{We promised you that our victory would bring back peace to our country}

Cevap: #53 Nordin Amrabat

balans cok onemli bir hadisedir fudbolda ayagi yere saglam basma olayi, ki amrabat'i bu ozelligi yuzunden silemedim iste. ve hangi kanatta oynuosa o kanada generally cok yardimci olan bir fizigi var, durum'ul arkasindaki bek'i relaxadt. hucumsal bazi ozelliqlerini istedigim seviyeye cikarabilirse (ki 2 mactir pozitif seyler gormekteim, denk geldi desteklemeye de 2 haftadir baslamistim innt) bnc as oyuncusu olabilecek bu takimin.

sneijder'le de anlam veremedigim bir uyumu var sneijder'e olan buyuk saygisindan kaynakli buyuk iht.

balans cok onemli bir hadisedir fudbolda ayagi yere saglam basma olayi, ki amrabat'i bu ozelligi yuzunden silemedim iste. ve hangi kanatta oynuosa o kanada generally cok yardimci olan bir fizigi var, durum'ul arkasindaki bek'i relaxadt. hucumsal bazi ozelliqlerini istedigim seviyeye cikarabilirse (ki 2 mactir pozitif seyler gormekteim, denk geldi desteklemeye de 2 haftadir baslamistim innt) bnc as oyuncusu olabilecek bu takimin.

sneijder'le de anlam veremedigim bir uyumu var sneijder'e olan buyuk saygisindan kaynakli buyuk iht.

Amrabat hollandada yetişmiş ya ondandır :asd:

Adama o kadar laf ettik ama bu takımda vazgeçilmez olmak için hala şansı var.Dünkü oyunuyla kredi kazandı ve sezon sonuna kadar kendini ispatlaması için vakti var.

Önümüzdeki maçlarda dünkü performansının aşağısına düşmez , hatta daha iyi olur ve istikrarlı olursa kazanan takımımız ve bizler olacak nihayetinde.Sezon sonunda üst düzey bir kanat oyuncusu almaya kalksak en az 7-8m bonservis vermemiz gerekecek.Bu paraya sol bek alınır zaten.

zemin cok kötü. özellikle amrabat tarzı yardıran oyuncular icin başa bela bir zemin. cocuk oyununu tam olarak yansıtamıyor

amrabatı hep sevmişimdir siz eleştirdiniz ben yine korudum sonuçta adam oyuna renk getiriyo kesinlikle 11 de olmalı sneijder yerinde oynayınca oyun düzenimiz mükemmele yakın oldu bu şekilde devam etmeliyiz sneijderi solda oynatıp maceraya gerek yok hamit yedek olmalı artık meloda geldi

Geldiğinden beri en iyi maçlarından birini çıkardı..Herşeyi bir kenara bırakın iyi-kötü diyebilirsiniz ama çok istekli oynuyor Amrabat.. Takım ne durumda olursa olsun...

Dün iyi gözüktü, ama ne biliyim, benim kanat oyunculardan beklentim daha fazla veya daha baska seyler heralde.

Yinede performans'i sevindirdi.

Schalke macina kadar oyuncularin performans'i yavas yavas yükselmeli, böylece rahat 2 gol atariz ve turu geceriz.

Sneijder ile iyi anlaşıyor ama yine de problemli adam.

Belki tek basina mac kazandiracak bir kapasitesi yok, ama cok faydali bir oyuncu bence.

Burak ve Sneijder ile iyi anlasiyor. Burak´a verdigi pas gol olsaydi 2 hafta konusurduk.

Müthis bir süratle sürdü topu ve aradan Burak´a birakti topu. Müthis pasti

İlk kez beğendim hep böyle oynar inşallah :yenieek:

Bu hafta neredeyse kusursuz performans sergiledi, sonuna kadar mücadele etti ve hucumda da etkiliydi. Böyle devam.

Beyler saçmalıyosunuz hala saçma kadrolar yapıyosunuz..Amrabat nerede? amrabat yosa takım % 30 dirençsiz oluyo..sol tarafı yardıran hem hızlı hem top süren hem güçlü oyuncumuz rakip beki çıkartmadığı gibi ilk boşlukta takımı ileri çıkartıyo top süren ender oyuncularımızdan fizik güç ve kondisyonu kusursuz..Tamam ayarsız dengesi eksik tekniği zayıf ama bizde ayarlı dengeli teknik çok oyuncu var bizde böyle oyuncu yok.O yüzden mutlaka kadroda olmalı.Schalkeye solda amrabatla başlasaydık herşey farklı olurdu..Dün zaten kadro şekillendi..

-----------muslera----------

eboue---semih--dany--riera

(hamit) (g.zan) (g.zan)(h.balta)

(sabri)

-----------melo--------

(selçuk)

--selçuk----------amrabat

(hamit)

(umut)

---------sneijder------

-----burak-------drogba

Amrabat hakkında milletin güzel şeyler demesi hoş.

Amrabat gibi koşan yorulmayan güçlü yardıran bi oyuncuyu sneijder deli gibi kullanır.. Tam sneijderin aradığı oyuncu zaten Amrabat varken sneijder sürekli onu göstererk rakibi tehdit ediyo pek pas atmasada tehdit işe yarıyo, oyun sıkıştığında önüne atıp koşturuyo takımı rahatlatıyo..

sürekli bos kosu yapip alan acmasi lazim Sneijder ve Selcuga.

Amrabat gibi koşan yorulmayan güçlü yardıran bi oyuncuyu sneijder deli gibi kullanır.. Tam sneijderin aradığı oyuncu zaten Amrabat varken sneijder sürekli onu göstererk rakibi tehdit ediyo pek pas atmasada tehdit işe yarıyo, oyun sıkıştığında önüne atıp koşturuyo takımı rahatlatıyo..

Bilmem dikkat ettiniz mi ama skor 4-2 olduktan sonra Sneijder orta sahadan Amrabat'i savunmanin arkasina kacirdi bir ara pasla, iste o pozisyonu 7-8 kez tekrar izledim. Söylediklerini özetleyen pozisyon

Zaten Amrabatı böyle kullanmak lazım. Biz amrbattan sneijderlik yapmasını bekliyoruz yanlış.Amrabat budur kşturucan savaştıracan pres yaptıracan rakibi yıpratacak .. Amrabat tarzı oyuncularında istediği budur zaten onlarda kendini bilir.Kayseride karim ziani ile oynadığı ilk sene çok daha etkiliydi.Biz çalım atsın sonra araya top bıraksın top tutsun dersek Amrabat daha çok küfür yer..O sadece sneijder vb oyuncuların emir eri askeridir..

Sonunda temiz bir 90 dakika çıkardı ve ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi.

Beyler saçmalıyosunuz hala saçma kadrolar yapıyosunuz..Amrabat nerede? amrabat yosa takım % 30 dirençsiz oluyo..sol tarafı yardıran hem hızlı hem top süren hem güçlü oyuncumuz rakip beki çıkartmadığı gibi ilk boşlukta takımı ileri çıkartıyo top süren ender oyuncularımızdan fizik güç ve kondisyonu kusursuz..Tamam ayarsız dengesi eksik tekniği zayıf ama bizde ayarlı dengeli teknik çok oyuncu var bizde böyle oyuncu yok.O yüzden mutlaka kadroda olmalı.Schalkeye solda amrabatla başlasaydık herşey farklı olurdu..Dün zaten kadro şekillendi..

-----------muslera----------

eboue---semih--dany--riera

(hamit) (g.zan) (g.zan)(h.balta)

(sabri)

-----------melo--------

(selçuk)

--selçuk----------amrabat

(hamit)

(umut)

---------sneijder------

-----burak-------drogba

Kadro 8 yabancıyla şekillenmiş ama :)

Hakan Balta dün hiç bir şekilde bu kadroda olmayacağını gösterdi. Haliyle Eboue,Dany, Melo üçlüsünün ikisinden feragat etmek gerekiyor.

Geri
Üst Alt