#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Burak 3-4 net asistini cömertce harcayinca ise yaramadi tabiki.

Bu herifi ya satın ya da bir kere sağda deneyin adam solda tek birşey yapabiliyor "sağına alıp orta çıkarmak", madem sağ ayağı dominant bu adamın al sağ kanada orada da olmazsa bir daha da oynatma.

bu adami daha takimda görmek istemiyorum. ben ayaga pas yapan beyni çalişan topçu izlemek istiyorum. negüzel ayaga pas yaparken amrabtin ortalarina kaldik.

-Bu yuzden Emre oynamali.

-Emre hakkinda istediginizi soyleyebilirsiniz fakat pas trafigini saglayan 3 oyuncudan biri oldugunu gorun artik

Sneijder hamit çıkınca tek opsiyonumuz amrabattı o da elinden geldiğince doldurdu topları ne yapsın

2 milyona bile satabilsek IYIdir

Kayserililer arkamızdan kıs kıs gülüyordur kalıbımı basarım. Transferi Tabata etkisi yarattı.

Amrabat her seferinde topu alıyor,çalım atıp çizgiye iniyor sonra sağ ayağına çekip orta açıyor(Ümit Özat sendromu)

Bu adamı bir de Hamit'in yerine sağda deneyelim topu düzeltmeden direkt orta açsın bakalım.Hem böylece Hamit de ortada oynar.Ama nerdeee sezon bitti artık.

sağ ayaklı bir adamı sağ kanatta oynatmayıpta hep solda denemek ilginç bir beklenti ve deneme:SS::SS:

Adam geçemiyor, Gol atamıyor, ceza sahasına yaklaşamıyor. Kanat oyuncumuzun profiline bak. Birde beğenenler varya ne diyim. Neymiş orta açıyormuş, (Başka bir halt yaptığı da yok ) bırakında onu bari yapsın. İçerde Umut Burak ve Drogba gibi oyuncular var mutlaka yapılan ortalar tehlikeli olur Selçuk Riera vs. yapsa bile.

8,6 milyonluk KAZIK. emre bundan 1000 kat iyi hic olmasa tehlikeli paslari oluyor

sezon sonu acaba bir isteyeni olurmu? bari cl maclarinda kendini gösterseydi oda olmadi elde patladi artik

Emre'yle seviye olarak aynılar hiçbir artısı yok.Rezil bir topçu.

Ne işe yararsın lan oynatmayın şunu artık ya hep aynı hareket

topa iki kere bacak arası atıyo sonra boşa orta sallıyo başka bişey yok

Geri
Üst Alt