#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

sezon sonu defolsun gitsin bu yetenek fukarasi topu sagina cekip orta yapmaktan baska yaptigi bisey yok

Serkan Kurtuluş'u dahi geçemedin ya daha ne diyelim,lanetten ortalar Burak'la,Drogba'ya,ya tutarsa...

ya insan bi dribbling yapamaz mi yahu ? bi görmedim ki rahat bir adam gecsin, hep ayni hikaye sola kacacak gibi sonra sag ya cek ve ortala.

Ne bicim sol kanat oyuncusu ya bu, terim de bari bi sag oynatsa da bari düzeltme geregi görmez ayaginla

hangi kafayla bu adamı almak için aylarca uğraşıp üstüne de 8 milyon verdik anlamadım...Aydın'dan gram farkı nedir???

Aydın daha iyi oyuncu, en azından bundan hızlı ve çizgiye gidip orta yapabiliyor arasıra.

adamın tuşu takılı kalmış gibi, solda topu alıyor bekliyor sağa çekip orta yapıyor hep aynı hareket..madem sol ayağı yok bari sağ kanatta oynasın, yok yok oynamasın biyerde vazgeçtimm..:) Şansa CL de gol mol atsa da ruslara muslara kakalasak bari az zararına

insallah bundan sene sonu kurtulurz 25 yasinda hala futbolu bilmiyor 8,5 a gittik Keita yi aldik, bide buna bak yahu

Yarı fiyatına Bastos'u alırdık. Yazık be. Bu adamı o formayla gördükçe üzülüyorum.

İfrit oluyorum bu adama.Hatta nefret ediyorum.

Burada bekleyin olacak diyenler vardı ya :D

Bu adam topçu felan değil lan..

Sağa çeker orta açar..

O kadar.

Girer girmez sağa çekti orta açtı..

Leş ya..

Emre Çolak'a razıyım o derece kötü..

Kornerleri amrabat kullanmalı

Engin oynasin sol kanatta, isterse Aydin be. yabanci bide hic bir artiligi yok

Bizim halısaha maçı yaptığımız ekipteki 2-3 eleman bundan çok daha fazla katkı sağlar. Tamam kötü futbolcu olabilir, tamam bi hata yapıp büyük paralara da alınmış olunabilir ama hatada ısrar etmek de ayrı bi hata hoca ya. Yapma gözünü seveyim tüm Türkiye gördü bu adamın futboldan anlamadığını bi sen görmedin

Sezon sonu Beşiktaş'a satsak iyi olur.

Geri
Üst Alt