#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

orhan kesinlikle saçmalamış

orhan bu adamın baş düşmanı yeni mi dikkatinizi çekiyor geçmişte yazdıklarına bakın bi.:)

Kendisi yalakalıkta dünya lideridir zaten. Yakında koluna falan K.Atatürk dövmesi yaptırıp seramonide İstiklal Marşınıda okudumu 10yıl yapışır üzerimize artık

Ay Yildiz dövmesi yaptirabilir ama bir arap asla Atatürk dövmesi yaptirmaz.

schalke macindan sonra en sevdigim futbolcular arasina giren ADAM !

amrabat isinirken ben kale arkasindan amrabati cagirdim hemen siritarak el salladi naz niyaz etmeden.

Mac sonrasi Kölnden takimi yolcu ederkende taraftara en sicak davranan futbolcudur kendisi!

Galatasaray Köln - YouTube

videoda görüldügü gibi

tam at hırısızı bizim taraftar

Necati gol attiginda ( gecen sene bizde oynarken ) üzülen adamdan ne beklediniz?

Şahsıma olan hakaretleri raporladım modlar uygun görürlerse gereğini yaparlar tek tek kimseye cevap vermiyeceğim.

Amrabatın futbolundan çok yaptığı yalakalıklarla gündeme gelmesi sizi rahatsız etmiyorsa siz bilirsiniz.

Verdiğim örnek şundan kaynaklanıyor.

amra4444.jpg

Buna yapan adam işler daha kötüye gittiğinde o saydığım şeyleride yapar. Düne kadar bu adama sövenler bu fotodan sonra aslan Amrabat Kaplan Amrabat demeye başlamışlardı.

Yıllık ücretinde indirime gitme fasafisosu 53 numaralı formayı giymeler falan.

Dediğim gibi yakında İstiklal Marşını da okur bizim taraftar ağlayarak ayakta alkışlar.

Çıksın adam gibi futbolunu oynasın aldığı paranın bonservisinin hakkını versin ama isterse yemediği halt kalmasın çıkar ayakta alkışlarım.

Ama öle tribüne oynayan hareketleri ben yemem zerrede umrumda olmaz. Siz yerseniz afiyet olsun.

Öptüm mucks

Kendisi yalakalıkta dünya lideridir zaten. Yakında koluna falan K.Atatürk dövmesi yaptırıp seramonide İstiklal Marşınıda okudumu 10yıl yapışır üzerimize artık

Ya kardeşim adam içten davranmış ne gerek var böyle komplo teorilerine ..İyi Oynamazsa sırf taraftara iyi davranıyor diye sahada tutacak değiliz ya.. Hangi topçu görmüş bu muameleyi...

Amrabat'ımız var bizim Real Madrid kimmiş,Ronaldo kimmiş. .lol.

2.20 itibaren izleyin...

Koptum ya :D

[video=youtube;guHZ1mFSU9Y]https://www.youtube.com/watch?v=guHZ1mFSU9Y[/video]

Şahsıma olan hakaretleri raporladım modlar uygun görürlerse gereğini yaparlar tek tek kimseye cevap vermiyeceğim.

Amrabatın futbolundan çok yaptığı yalakalıklarla gündeme gelmesi sizi rahatsız etmiyorsa siz bilirsiniz.

Verdiğim örnek şundan kaynaklanıyor.

amra4444.jpg

Buna yapan adam işler daha kötüye gittiğinde o saydığım şeyleride yapar. Düne kadar bu adama sövenler bu fotodan sonra aslan Amrabat Kaplan Amrabat demeye başlamışlardı.

Yıllık ücretinde indirime gitme fasafisosu 53 numaralı formayı giymeler falan.

Dediğim gibi yakında İstiklal Marşını da okur bizim taraftar ağlayarak ayakta alkışlar.

Çıksın adam gibi futbolunu oynasın aldığı paranın bonservisinin hakkını versin ama isterse yemediği halt kalmasın çıkar ayakta alkışlarım.

Ama öle tribüne oynayan hareketleri ben yemem zerrede umrumda olmaz. Siz yerseniz afiyet olsun.

Öptüm mucks

Meloya tapıyorsunuz ama

Geri
Üst Alt