#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Ben bu adami burda en cok elestiren üyeyim ama nedense yinede severim Amrabat'i. Cok temiz bir insan karakterine sahip. Ve son dönemler yükselis var bence. :yenieek:

Ben bu adami burda en cok elestiren üyeyim ama nedense yinede severim Amrabat'i. Cok temiz bir insan karakterine sahip. Ve son dönemler yükselis var bence. :yenieek:

Hakan Abi az daha oynayıp piyasa yapsa da sezon sonu iyi bir fiyata kakalasak , Avrupa'ya göndeririz iyi bir fiyata diye düşünüyorum hiç olmadı , Stoch'a 15-17 Mn € veren , hareketli oyuncuları seven Ruslar Amrabat'a minimum 10 Mn € verir diye düşünüyorum :)

Hakan Abi az daha oynayıp piyasa yapsa da sezon sonu iyi bir fiyata kakalasak , Avrupa'ya göndeririz iyi bir fiyata diye düşünüyorum hiç olmadı , Stoch'a 15-17 Mn € veren , hareketli oyuncuları seven Ruslar Amrabat'a minimum 10 Mn € verir diye düşünüyorum :)

10m kimse vermez bence. Kalsin be Amrabat :b5: Yedek oturur, problem cikarmaz.

Football manager de olur belki o dedigin.Amrabata suan 3 milyon vermezler.

Cevap: Re: #53 Nordin Amrabat

10m kimse vermez bence. Kalsin be Amrabat :b5: Yedek oturur, problem cikarmaz.

Football manager de olur belki o dedigin.Amrabata suan 3 milyon vermezler.

Stoch'a 15-17 veriliyorsa ben böyle düşünüyorum , yedek kalmasını falan istemiyorum adamı gördükçe sinirlerim bozuluyor , geçen sezondan eser yok acayip kazık yedik.

Kesinlikle elden çıkarılmalı , Ruslar'dan veya Katar'dan gerçekten çok iyi teklifler gelebilir diye düşünüyorum , biraz piyasa yaptı Şampiyonlar Ligi'nde.

Stoch'a 15-17 veriliyorsa ben böyle düşünüyorum , yedek kalmasını falan istemiyorum adamı gördükçe sinirlerim bozuluyor , geçen sezondan eser yok acayip kazık yedik.

Kesinlikle elden çıkarılmalı , Ruslar'dan veya Katar'dan gerçekten çok iyi teklifler gelebilir diye düşünüyorum , biraz piyasa yaptı Şampiyonlar Ligi'nde.

Stoch a kim veriyor 17 yi ,10 verseler fener simdi satar adam topa vurmayi unuttu kac hafta oldu kadroda yok.

Keita yi 8 e sattik, Niang 7 ye gitti,Emenike 10 a gitti sen nere satiyon 10 a amrabati rusya yada arabistana amrabati 4-5 e satabilsek yine kar ,kocaman bir kazik yedik.

Cevap: Re: #53 Nordin Amrabat

Stoch a kim veriyor 17 yi ,10 verseler fener simdi satar adam topa vurmayi unuttu kac hafta oldu kadroda yok.

Keita yi 8 e sattik, Niang 7 ye gitti,Emenike 10 a gitti sen nere satiyon 10 a amrabati rusya yada arabistana amrabati 4-5 e satabilsek yine kar ,kocaman bir kazik yedik.

Sezon başında geçen sezon ki o iyi oyunuyla yanlış hatırlamıyorsam Rusya'dan 17 Mn € teklif geldiğini ve reddettiklerini açıklamıştı Sir Aykut Ferguson.

Kazık yediğimiz kısmı doğru fakat 8.6 Mn €'ya 5-6 Mn €'ya bile satsak minumuma inecektir Amrabat transferinden zarar , o yüzden elden çıkartılmalı sezon sonu.

Satınca elinize ne geçecek bir anlasam, kimle konuşsam 2. sorudan sonra kilitleniyor ama her gün satma muhabbeti dönüyor. Satmanın hiç bir mantığı yok anlayın artık.

konunun adını Nûreddin Emrâbat‎ yapalım konuya giren arkadaşlar eleştirmekten soğusun

Satınca elinize ne geçecek bir anlasam, kimle konuşsam 2. sorudan sonra kilitleniyor ama her gün satma muhabbeti dönüyor. Satmanın hiç bir mantığı yok anlayın artık.

Özgür Abi , en azından yediğimiz kazığın bir kısmını hallederiz , zararın neresinden dönülse kardır , 8.6 Mn €'luk yedek oyuncu mu olur şu dönemde Galatasarayımız da ha adam gibi bir performansını görsek neyse diyeceğim oda yok :)

Galatasaray oradan gelecek 2-3 milyona muthaç değil. O parayı 1 maçtan kazanıyoruz ŞL'de yani o sav mantıksız.

sato join team amrobat

1 muslera

2 sağ bek

3 sol bek

4 stoper

5 wesley

6 drogba

? melo ya da yerine yabancı ön libero

? amrabat

seneye 18 de 6 yabancı olacak yedekte oturamayacak kalan yabancılar bir sonraki senede 5

ben terim in kadroya giremeyecek bir yabancıyı takımda tutacağına ihtimal vermiyorum, eh dany bir ihtimal

yabancı kuralı kadro yapılmasını zorluyor,kimse ne musleradan vazgeçiyor ne yabancı beklerden

yaz dönemi hiç olmadığı kadar hareketli olacak bu yıl

Türk yapalım sorun ortadan kalkar..

:D

Çünkü hem yabancı hem kalitesiz olunca olmuyor..

Bakalım sergio ramos karşışında ne yapacak :D

8m euro ya Gökhan Töre - Sercan Saraer - Kerim Frei -Oğuzhan Özyakup tan en az 3ünü alabilirdik. Bu üç futbolcudan 1i tutsaydı allah bereket versin. Hem yabancı hakkımızıda sol bekten yana kullanırdık. Neyse artık şemsiye gene açılmadı işte yapcak bişi yok

Geri
Üst Alt