#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Artık Sneijder'in çıkartılıp Amrabat'ın girdiğini görmek istemiyorum artık. 7 mi 7.5 mu ne o kadar milyon euro ya değmedi hiç. Boşuna aldık Braga deplasmanındaki kritik ortası dışında. Emre Çolak oynasın daha iyi.

Gittiğin gün, forumun bayram yaptığı gündür.

futbol zekası sıfır olan bir futbolcu. bonservis parası nedeniyle en az bir sene daha takımda kalacaktır. kalırsa bile etkilemez çünkü seneye kulübede yabancı oturamayacağından sıkıntı yok.

Biraz mental retardasyon sorunu galiba arkadaşın, yetenekle filan alakası yok bunun.

Baklava ortasaha bizim takima cok uygun. 4-4-2 sisteminden tamamen vazgecip Amrabat'i da yedek forvet olarak kullanabiliriz.

Yetenek olarak o kadar kötü değil güç olarakta bence üst düzey ama bu futbolda zeka olmadan oynanmıyor be kardeşim bu maçta bile öyle saçma şeyler yaptı ki ben çok sevmeme rağmen sinir oldum.

Takim oyununu baltalayan oyunculardan(Amrabat, Umut gibi) sezon sonu mutlaka kurtulmamiz gerekiyor.

Biseswar denen adami bugün izlediniz, simdi 9 milyonluk Amrabat'in bu adamdan ne gibi farki var? Ikisi de anadolu topcusu, aralarinda öyle aman aman bir fark yok. Kayseri bize bu adami kakaladi, gitti 200.000'e onu aldi.

bu adamda yetenek filan yok kandirmayin kendinizi. teknigi vasat oyunucnun nasil bir yetenegi olabilir.

Diyecek söz bulamıyorum yapacak birşey yok sözün bittiği yerdeyiz.

Umarım daha fazla ısrar edilmez sene sonu makul fiyata gönderilir.

Ödediğimiz miktar aklıma gelince çıldaracak gibi oluyorum :42:

Hayırlısıyla şampiyon olup şu sezonu bi bitirelim de, Amrabat ve benzeri, zekası ve yeteneği kıt çer çöplerin alayından kurtulacaz inşallah...Bu kadar rahat giden Kayseri maçında bile saç-baş yoldurmayı başaran adamlardan tez zamanda kurtulmak dileğiyle...

Oyuna girmeseydi, Sneijder oyunda kalsaydı, 8 milyonluk kazığa, 8-0 lık cevap ile karşılık verecektik.

Nordin Amrabata sallayan bu sezon verdigi asistleri bi arastirsin please

Geri
Üst Alt