#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Emre Utkucan'ın da gelmesiyle artık bu tarz transferlerin olmayacağını düşünüyorum ben. Bir programda Fatih Terim'in, Amrabat'ı Türk yapmak istediği ve bunun için aldırdığı söylenmişti, mümkün mü?

Galatasaray tarihinin en yeteneksiz yabancılarından biri..

İnamoto'yu bile daha çok beğenirdim..

Emre Utkucan'ın da gelmesiyle artık bu tarz transferlerin olmayacağını düşünüyorum ben. Bir programda Fatih Terim'in, Amrabat'ı Türk yapmak istediği ve bunun için aldırdığı söylenmişti, mümkün mü?

:yikes:

Sistemimizi bulduk ve oturttuk gibi. Amrabat bu sistemin disinda kaldi simdilik. Cok iyi bir alternatif bence. Özellikle ikinci yarilar icin

Daha 3 senedir Türkiye'de sanırım ya nasıl olcakki o iş :confused:

Nordin Amrabata sallayan bu sezon verdigi asistleri bi arastirsin please

Galatasaray forması giymenin yolu biraz kondisyon biraz da orta kesme kabiliyetiyse bende oynayabilirim sende oynayabilirsin.

E bu adamın farkı nerede?

Ciddi diyorum Amrabat gibi adamdan yüzlerce var Dünya'da ama hep köy takımlarında oynuyor..

Galatasaray ona gerçekten 3-5 gömlek büyük..

Kayseri'de oyuncu yoktu iyi gözüküyordu demek ki..

Tıpkı Hurşut gözüme nasıl iyi futbolcu gözüküyor ama bize gelse saç baş yoldurur..

Sistemimizi bulduk ve oturttuk gibi. Amrabat bu sistemin disinda kaldi simdilik. Cok iyi bir alternatif bence. Özellikle ikinci yarilar icin

Dün maçın sonlarında kontraya çıkarken adamın sağından atıp solundan geçmesi inanılmaz güzeldi. 2.yarının adamı bence de iyi bir alternatif.

Hurmaspor geri alirmi bunu?

Ne yazık ki 8 milyonluk bir futbolcu değil.!

Amrabat çok güçlü hızlı ama bunları kullanacak oyun görüşürü yok oyunu değiştirecek bir oyuncu değil.Sene başında Amrabata 8 vereceğimize Bastos u alsaydık ya.

77dünyanın en iyi sol açığı o topa hareketlenirken topu bırakıp adama dalması yok mu her seferinde inanılmaz keksinlikle kalmalı zaten seneye 89 milyon euroya satarız bir kere ligde 6 asist yapmış o zaten 40 milyon eder neyse iyiki varsın futbol dehası

4 veren çıkarsa bir dakika bile düşünülmemeli.

Amrabat şimdilik patladı gibi ama yapacak birşey yok mecbur biraz daha sabır..Sene başı onun yerine Bastos'u alsaydık şimdi kanat takıp uçuyorduk

Yapmayın etmeyin bu kadar sallanacak kadar kötü değil bu adam ya

Sonradan girip böyle etkiler yapabilir en fazla. İlk 11 için yeterli değil

Geri
Üst Alt