#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Vallahi kötüydü. Aliyor götürüyor son anda pozisyonu harciyor. Son paslarda falan daha iyi olmali. Iyi degildi ama Emre'den falan 2-3 gömlek üstün yine de.

bu adam verilen bonservis sebebiyle takımda bir sene daha kalacak ya en az. belki yaz kampında fatih terim adam eder.

Umut da 15 gol 5 asistle oynuyor, Burak ve Sow'la ayni kalitede bir golcü diyebiliriz kendisine. :o

Amrabat kötü futbolcu olmuyabilir ama 8 milyon euro yu hak edecek birşey yapmadı.Herşeyden önce daha az miktara daha iyi futbolcuları alınabilirdi Bastos u gördükten sonra hele neden Amrabat macerasına girdik onu anlamış değilim.

Ben de sallıyorum yeri gelince ama düşünecek bir şey yok, istatistiği boşver sen hiç mi maç izlemiyorsun? Şu hâliyle Amrabat 5 para etmez.

Klasik olacak ama istatistik mini etek gibidir çok şey gösterdiğini düşünürsün ama asıl şeyleri göstermez

Asistmiş ulan ortayı kesersem illa biri atar bunun adı asist olabilir ama benim için asist ara pasıdır kafa topuyla indirmektir pozisyon hazırlamaktır kafasını kuma gömüp orta yapan adam Amrabat..

E kardeşim Burak Yılmaz gibi bir yıldızın var adam boş geçmiyor ki illa o ortaları bile gol yapıyor..

Asist dediğin zaman Sneijder Drogba ve Selçuk gelir aklıma bu adamların ki net asist..

Ynt: #53 Nordin Amrabat

Gitsin de kim alır bunu abi ya ?

Beleşe elden çıkacağına elde dursun. Aldığı para Furkan diye bir topçumuz vardı belki hatırlamazsın ! ondan az sanırım.

Ben rahatsiz oluyorum albayrakin oglu ya o rizeye verir bunu.2-3 e satsak raziyim pinonun kazimin sol bacagi olamaz bu guresci.8,6 ne demek yaa bunu alamasalar rennes den pitropia yi alacaklarmis keske onu alsaydik firtina gibi adam.

herkeste inanılmaz hayal kırıklığı yaşattı.def olup gitsin.

2-3 milyon euro en fazla.8'i vermemiz tamamen FT'nin yüzünden bence.

Cevap: Ynt: #53 Nordin Amrabat

Ben rahatsiz oluyorum albayrakin oglu ya o rizeye verir bunu.2-3 e satsak raziyim pinonun kazimin sol bacagi olamaz bu guresci.8,6 ne demek yaa bunu alamasalar rennes den pitropia yi alacaklarmis keske onu alsaydik firtina gibi adam.

pitroipa bence de daha verimli bir transfer olurdu..adami freiburg ve hamburg günlerinden daha hatirliyorum ve bileklerine cok hakim bir oyuncu..

adam bide afedersin at gibi kosuyor dedigin gibi firtina :yenieek:

ne yapalim artik oldu bir hata, bu kadar maliyetle nurettini aldik..

Schalke maçında ben beğendim ama uchida çok geliyodu sağdan amrabatı görünce ürktü kitledi oyunu

Geri
Üst Alt