#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Bi' maçla forumdaki fiyatını 2'ye katladı.

Vallahi ne yalan söyleyim bende kızıyordum bu çocuğa ama bugün çok iyiydi,bende sağda daha etkili olacağını düşünüyorum.

Maçı NTV'de tekrar izledim. Sneijder ile anlaştığı doğru değil, Sneijder ile futbol olarak iyi anlaşan Sabri' dir. Haftalardır ilk defa adam geçtiğini gördüm o da sağ kanatta, Drogba' nın golünün asistinde. Yoksa solda 5-10 sabırlı ve güzel paslaşma ile zar zor getirdiğimiz birçok topu yine rakibe çarpan ortaları ile heba etti. Bazen 3 rakibin ortasına dalıp dripling yapmaya çalışıp topu kaybederek.

Bu performansın devam eder mi bilmem ama son 2 maçtır beğendim.

Kısım kısım iyi oynuyor geri kalan dklar bildiğimiz kafasız amrabat oluyor ama beğendim tebriği hak etti güreşçimiz :tiphat:

seviyorum bu oglani ama bazen hakikaten sacmaliyor..

Oyuna Amrabat ile başlamamız gerektiğini düşünenlerdenim. Rakiplerin üstüne daha çok gitmeli. Birebirlerde kendine güvenini yakalamalı ki, bugün başarısız olsa da denedi. Böyle devam.. :yenieek:

Ligimiz için gayet yeterlidir ki bu seneki CL performansıda ortalamanın üstündeydi. Amrabat'tan tam verim alınması için 4-2-3-1 şart oğlu şart ve bununla birlikte oyunu geniş alanda oynamalıyız. Bu takımın pas potansiyeli çok yüksek bundan dolayı daha fazla direk paslar denemeleyiz. Amrabat'ın önüne veya ayağına gelicek isabetli paslarla geniş alanda büyük tehdit oluşturacağını düşünüyorum.

Oglum yavrum sende bi karar ver bi oyle oynuyorsun bi boyle :confused:

ah şu yabancı sınırlaması olmasa ligde 10 puan fark atmıştık

Ben çözdüm, aga Drogba'ya yaptığı asisti nerden yaptı sağ kanattan, kimi geçti, Pepe'yi, demek ki bu adam sağ kanat veya forvet.Sol kanat oyuncusu değil.

Amrabat oynasın yıldızını parlatsın satalaım diyordum..İyi piyasa yaptı ama böyle oynayacaksa her zaman yeri hazır yeter ki istikrarlı olsun...

Sag tarafta oynayinca ne oldu gördük, biraz da oynasin artik Nurettin :b5:

insallah bir scout görmüstür söyle 4-5 mio okutalim

werder bremenden elia yi alalim

Amrabat ın sağı solu belli olmuyor bir maç kötü diğer maç çok iyi en azından mücadelesi var ayağında topu fazla tutma alışkanlığını bıraksa çok daha iyi olur.

Topu alıp sağa çekip orta açmadığı zaman, rakibi çalımladığı zaman iyi oynuyor. Hem özgüven eksikliği hem de potansiyel var. Riera gibi seneye açılmasını bekleyeceğiz. Ama bir kanat oyuncusunun bir senede 1 gol atmasını yadırgıyorum. Gol miktarını 6-8 gol arasına çekmesi lazım her sene.

kötü bile oynasa takımı öne taşıyor seviyorum bu adamı

Ayağına değil, önüne top atmalı. Ayağına atınca güreşip saçmalayabiliyor. Önüne atınca ise müthiş hızlı.

Fener maçında kendisinden müthiş umutluyum.

Ambrabat senden özür dilerim. Sana şimdiye kadar söylediğim her söz için Bu maçın yıldızı sendin. Her maç böyle oyna. Seneye sana real yada barca talip olur.

Geri
Üst Alt