#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

O pozisyonda iki kişinin arasından topu atmışsın, ikisinin de önünde gidiyosun topa, sadece bi dokunuşla asisti yapacaksın. Ne diye atıyosun kendini yere be adam?

Sene başından beri 25 maçta oynadıysa 3-4 maç hariç Galatasaray topçusu olamadı

Haftaya cok lazim olacak ikinci yari.

amrabatin perfimansindan bende memnun degilim ama bir sezon daha sabretmek gerekir bence. ben ümitliyim amrabat konusunda halen

Aydın için yaptığım yorumun aynısı ligdeki orta ve orta + seviye için iyi BİZİM gibi üst ve üst+ takım için kanımca yetersiz .

Az önce bir yerde yorum görmüştüm hakkında, çok doğru.

"halı saha maçlarında skor elde edildikten sonra '' iki oynayım '' diyen göbekli dayı misali futbolcudur. nitekim oyuna 80'de falan giriyor, iki üç çalım yapıyor iki üç şut çekiyor maç bitiyor."

Az önce bir yerde yorum görmüştüm hakkında, çok doğru.

"halı saha maçlarında skor elde edildikten sonra '' iki oynayım '' diyen göbekli dayı misali futbolcudur. nitekim oyuna 80'de falan giriyor, iki üç çalım yapıyor iki üç şut çekiyor maç bitiyor."

80de girecek tabi kafasinda gore 55te giremez ya. td ne zaman oyuna alirsa o zmn girecek renkdas

oyuna girdikten sonra kendine oynamalar , şımarık hareketler vs acayip irrete oldum. makul fiyata satılsa kabullenirim hemen.

Amrabat girdikten sonra maçı izlemeye gerek yok. hep aynı hareketler.hep hüsran.

Mümkünse Dany ile birlikte satılır veya takasta kullanılırsa çok sevinirim.

Kendini isptalama çabaları vol. 2932081938190 ... Biraz kollektif oynasa biraz IQ'su olsa çok iyi futbolcu olabilirdi ama bu istikrarsızlıkla seneye satılır... 1 maç umutlanıyorum acaba düzelecek mi diye ardından 2 maç s...yor...

Kendini yere attı ya, gözümde değeri kalmadı gibi.

gol atınca bu taraftar onu bağrına basacak zannediyor. sen gol atmayı boşver ayağındaki topları olumlu kullan yeter demek lazım adama.

Kucuk takim topcusu.Maribor,Steau Bukres,Cska Sofya gibi takimlarin yildizi olabilir asla Galatasaray yildizi olamaz.

Ya Ümit Davala, Hasan Şaş nasıl oynancağını öğretmiyor mu bu adama.

Geri
Üst Alt