#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

8 milyona aldık, şimdi satmaya kalksak 2 milyon veren çıkar mı çıkmaz mı şüpheli. Büyük kazık yedik Amrabat transferinden.

futboldan anlamiyan o kadar cok kisi varki su forumda

madrid macindan sonra kraldi simdi yine kazik olmus

futboldan anlamiyan o kadar cok kisi varki su forumda

madrid macindan sonra kraldi simdi yine kazik olmus

Zaten sorunda burda büyük maçlarda kendinden isteneni yapıyor.Basit olanı oynuyor ve iyide oynuyor , ama ligde kendini gösterme çabası yüzünden min 1 tane gereksiz şut atıyor her maç. :b5:

45 maçta 9 asist 1 gol yapacak diye 8 milyon euro ve yerli de değil. Bu katkıdan daha fazlasını alt yapıdan yetiştireceğin topçu da yapar. Tabi alt yapılar bizde hak getire orası ayrı. Bir Mertan vardı çocuk Aydın'ın onda biri kadar forma şansı bulamadı. Aydınla da kontrat yenileyelim hemen, süper starımız iki poziyona giriyor ikisi de facia. İnsan hiç mi hazırlamaz kendini, bu kadar mı vurdumduymaz olunur?

45 maçta 9 asist 1 gol yapacak diye 8 milyon euro ve yerli de değil. Bu katkıdan daha fazlasını alt yapıdan yetiştireceğin topçu da yapar. Tabi alt yapılar bizde hak getire orası ayrı. Bir Mertan vardı çocuk Aydın'ın onda biri kadar forma şansı bulamadı. Aydınla da kontrat yenileyelim hemen, süper starımız iki poziyona giriyor ikisi de facia. İnsan hiç mi hazırlamaz kendini, bu kadar mı vurdumduymaz olunur?

Sivastaki Ermani alsak daha fazla katkisi olurdu istatistik olarak .

Sivastaki Erman 2 gomlek ustundur en az Amrabattan.En azindan futbol zekasi var Amrabat futbol zekasi olarak idiot.

Bonservisi de daha ucuz bir meblag'ya kapanirdi. Ama ne yapalim ,umarim yeni sezonda Amrabat'tan ligde daha cok verim aliriz. Sampiyonlar Ligindeki performansi bence gayet iyiydi.

Hasan Şaş yorumculuk yaparken çok beğeniyordu Amrabat'ı, onun biraz ilgilenmesi lazım, bazı şeyleri izah etmesi lazım.

kopardigimiz maclarda sonradan oyuna girsin iste hep, ne guzel oluyor

inşallah ermanı alırızda kına yakar millet

kendini yere attığı için gözümde bitti orası ayrı.

Iyide Mete ne yapacagiz biz Erman'i ? Ben bu istatistiklere güvenmem. Anadolu takimlar birbirileri ile oynarken acik ve ofansif oynuyorlar. Ama mesela bize karsi cogu takimlar kapaniyor. Tamamen farkli.

Erman Kilic lafi gecince istatistiklerine bi goz attim. Kabul edelim ki basarili. Lakin; Cogu kez kontrataktan gol attigini gordum ben bu adamin. Dar alanda nasil? Iste can alici soru burada. Zira kontratak futbolunda etkili olan oyuncular Anadolu'da istisnasiz bir sekilde hep basarili olmustur. Youla, Preko, Amrabat gibi. Galatasaray'a bir oyuncu transfer etmeden evel ilk dikkat edilmesi gereken; oyuncunun dar alandaki etkinligidir.

Git erman kılıc konusu ac orda konuş arkadaşım amrabatın konusunu kirletme

Erman Kilic lafi gecince istatistiklerine bi goz attim. Kabul edelim ki basarili. Lakin; Cogu kez kontrataktan gol attigini gordum ben bu adamin. Dar alanda nasil? Iste can alici soru burada. Zira kontratak futbolunda etkili olan oyuncular Anadolu'da istisnasiz bir sekilde hep basarili olmustur. Youla, Preko, Amrabat gibi. Galatasaray'a bir oyuncu transfer etmeden evel ilk dikkat edilmesi gereken; oyuncunun dar alandaki etkinligidir.

Iste bu yüzden bende istatistiklere güvenmem dedim.

Katiliyorum.

Erman Kılıç'ı bilmem de Erkan Zengin'i alsak çok iyi olur. Alternatif olarak süper, hele ki Engin'in gideceğini de göz önünde bulundurunca. Ligde her maçta oynama kapasitesi var.

Kayseri'ye kiralayalım ama bize karsi oynayamaz olsun.Orda form tutup diğer takimlarin puanlarini calar.Boylece bize daha fazla katkıda bulunacak ayrica stadta kufur ve stres katsayisi hatiri sayilir olcude azalacaktır.

Geri
Üst Alt