#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Ne Erkan Zengin'i la.. Satılmış dingilin teki..

taaaa erman kilicin bisey diyecektim neyse

Amrabat'a hamite emreye verildiği kadar şans verilseydi şuan böyle konuşmuyor oluyordunuz.

Fazla bencil. Ama unutmayın Cluj maçına girip ortayı açıp burağa gol attıran adam kendisi. Eğer girip o ortayı açmasaydı 1-0 yenilmiş olacaktık ve buralara kadar gelmiş olamayacaktık.

Aynı zamanda ligde bir çok kez burağa asist yapmış bir oyuncu. Geçen bunla ilgili bir konu vardı adam selçuktan sonra en çok asist yapan oyuncu takımda. ve bu adam sonradan oyuna giriyor.

Bence biz fazla abarttık bu adamı gelirken. Arkadaş türkiyede oynayan yabancı oyuncu alınmaz. Yabancı oyuncu alacaksan yurt dışından alacaksın. Bizim yönetimin büyük hatası. Ama yine de kayseriden gelmiş olmasına rağmen iyi işler yapmaya çalışıyor yapıyor da.

Yahu sana ne desem bilemedimki yıllardır çok oyuncu elimizde patladı ama hepsi özellik olarak aldığımız gibiydi. Mesela Lincolnü teknik oyuncu diye aldık ve öylede oynadı ha çok katkı veremedi disiplinsizdi falan o ayrı.Seni kanadı otobana çevir diye aldık kanat boğaz trafiğine döndü . yıldız ol diye aldık olamadın tamam olma onada kabulüm her transfer iyi olacak diye bir kaide yok ama en azından biraz yeteneğin olduğunu görsem ne bileyim çok verimli olmasan bile o kumaşın olduğunu bize göstersen seni şu forumdaki herkese karşı savunacağım ama yok kardeşim yok.

Amrabata cok haksizlik ediyorsunuz. Turkiyede modern kenar forvet varda, benim mi haberim yok acaba? Kimi alirsak alalim memnun olmayacaksiniz emin olun. Amrabat hazirlik kampini kacirdiği icin fizik olarak gücsüzdü, 2.yarida yavas yavas toparlandi.

Sezonun genelini göz önüne aldiğimda, pres ve savunma özelliği konusunda kendisini gelistirdiğini gördüm. Rakip bekleri cikarmadi bile. Topsuz kosu ve bitiricilik konusunda zayif olmasi büyük sorun. O konularda kendini gelistirse, farkli bir oyuncuya dönüsebilir. Yinede Amrabat begendiğim bir oyuncu, büyük haksizlik yapiliyor. Oynadiği maclarda takima canlilik getirdi. Son haftalarda perfonmansi artti.

amrabatın bizim kanadımızı kaldırabileceğini ne kadar süre alsa da toparlanacağını düşünmüyorum.sebebi şu amrabat rakibe arkasını dönerse arkasındakine yaslanıp kendi soluna yavaş yavaş ilerlemeye çalışıyo doğru adama pas atmıyo verkaça girmiyo son ana kadar topu ayağında tutmaya çalışıyo yanlış pas atıyo tek yapabildiği olurda ileri çıkarken paralelinde biri olursa önüne top atabiliyo başka yok benim görebildiğim eğer kontra futbolu oynayacaksak tamam ama başka türlüsü amrabata göre değil rakibe sırtını yasla sahayı turla yanlış adama pas ver.yeterince hızlı ve güçlü ama oyun anlayısı takıma uymuyo sorun burda bence

yine herzamanki yorumumu getiriyorum.

Ligde cok bocalar, kapali defanslara karsi katkisi sifirdir. Calim atma yetenegi 0 ama hizla adam gecmesini biliyor. bu nedener yine yaziyorum. Ligde katkisi gercekten yetersiz olur ama Sampiyonlar liginde rakiplerin bizim üstümüze geldiginde büyük isler yapar. acik alanda daha rahat ve hizini kullanmasini biliyor. Yabanci kontenjani bas agirtiyor yoksa 18lik kadroda olmasi gayet yerinde.

Kayseri'ye kiralayalım ama bize karsi oynayamaz olsun.Orda form tutup diğer takimlarin puanlarini calar.Boylece bize daha fazla katkıda bulunacak ayrica stadta kufur ve stres katsayisi hatiri sayilir olcude azalacaktır.

BIt-iiUCAAE6CxB.jpg

Futboldan anlayan beri gelsin.. Kesinlikle kalmalı.. çok potansiyeli olan oyuncu.. ayrıca yıllık ücreti 1M

sen adami 30 dakika oynat .. 90 dakika deneme sen bu adamdan beklenti bekle .:yenieek:

Satilirsa K.Frei / Alper gelecekse satilsin .. Yoksa da kalsin .

Seneye +2 yokken ne işimize yarayacak ki Amrabat ?

Bence 6+2 tekrar geri gelirse kalır , sınırlamada bir değişiklik yapılmazsa satılır.

amrabat satılsın dedim futbol bilgim eleştirildi hemen kişileştirmeyin olayı, sakın biraz.. potansiyeli var olan oyuncu 18 22 yaşlarında olur, bu adam 26 yaşında.. tekniği hızı tamam ama çok top eziyor ilerde ve oyuna girdikten 15 dakika sonra ne oluyorsa bir anda o patlama gücü kayboluyor anlamadığım bir şekilde ve etkisizleşiyor, pas hataları başliyor.. 6 mio gibi bir rakam teklif edilse satılmasından yana olurdum en azından sneijderi nasil aldık robbenide aynı şekilde üstüne koyarak alabilme ihtimalımız olabilir..

ayrıca 30 dakikayı sen engin baytar'a versen adam sana çok daha fazla katkı yapardı hemde türk statüsünde bu adam

Maça sonradan girince nelere yapacağını herkes biliyordur. boş boş koşmalar ,şutlar vs.

Bu adamı sol kanatta oynatıyor hoca ama ben bu arkadaşın daha sol ayağına topu alıp çizgiye indiğini bir kere görmedim. Sağına alıp bel hizası orta açıyor ya da rakibin ayağına nişanlıyor topu. Hareketlerini tahmin etmek çok kolay. Böyle sol açık olmaz zaten. Ayrıca takım defansına katkısı sıfır.

yok mu talibi 3-5 demeden gönderilmeli

Geri
Üst Alt