#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Sezon öncesi kamp geçirsin ondan sonra karar verelim :yenieek:

Bence en azından yedek kulübesindeki sınır kaldırılacak.Yabancılar hep tribünde olursa huzur bozarlar.

Seneye kesinlikle gonderilmeli 3-5 bakmadan.Amrabat Cska Sofya,Maribor,Steau Bukres,Kayseri gibi 9 kazmayla oynayan takimlarin yildizi olur.Galatasaray icin ne futbol zekasi yeterli ,ne gelisim durumu 26 yasinda degisir. Amrabat'i Psv bosa yollamamis gormusler kucuk takim topcusu oldugunu ve o esigi asamayacagini.

Para verdik tutalim biraz daha deneyelim tarzi her dusunce zararimizi katlar.Zaten 4-3-1-2 oynuyoruz Kanat oyuncumuz icin sure kisitli ama onemli bolge taktik degisince, kanat olacak adam kendini gosterecek,gelecege yonelik,katkisi belli biri olmali.Amrabat bu oyuncu olamayacagini gosterdi,oyun zekasi 0.

Onun yerine bu hakki en kotu durumda gelisir ozellikleri diyecegimiz bi K.Frei kullanabilir yada katkisi az cok belli olan sozlesmeli oyuncumuz Kazimyada Erman Kilic,Erkan Zengin,Serdar Gurler vs.Bu adamlarin hepsi en kotu olasilikla Amrabat kadar katki verir.Gencler icin oyununu gelistirir umuduyla bakariz bu durumda bile digerleri icin ise Yerli olmalari bile Amrabat'a tercih sebebi.Kesinlikle gitmeli kadrodaki en gereksiz adam.

dun 2 futbolcuya attigi nefis calimiyla bi an olsun sadece adam gecme ve speed disinda baska ozellikleri oldugunu da dusundum. ama hemen arkasindan yaptigi tercihle dusunceyi saniyeler icinde oldurdu. bence bizimle degilsin.

Ben gitmesini istiyorum seneye ama Fatih Terim seneye bu keli adam edecek diye de düşünmüyor değilim çünkü adam istekli belli ediyor.Bir şeyler yapmak istiyor baskı var üzerinde yapamıyor gibi.

Ben gitmesini istiyorum seneye ama Fatih Terim seneye bu keli adam edecek diye de düşünmüyor değilim çünkü adam istekli belli ediyor.Bir şeyler yapmak istiyor baskı var üzerinde yapamıyor gibi.

Nasıl adam edecek, şut çekmesi gereken yerde pas atıyor, pas atması gereken yerde şut çekiyor.

Nasıl adam edecek, şut çekmesi gereken yerde pas atıyor, pas atması gereken yerde şut çekiyor.

Fatih Terim bir Hasan Şaş havası sezdi bu adamda.Bakarsak kadroda olduğu 29 maçın 28'inde sonradan da olsa oynamış ligde.Şampiyonlar Ligi'nde de 10 maçta da var.Bu kadar oynattysa kolay kolay vazgeçmez İmparator.Arda gelirse süresi azalır ama.

Bu sene bu adama ne kadar sallandı :lol:

Son hareketleri 0 aldığımız paraya ne kadar az zarar etsek iyi

Futbol zekası geliştirilebilir bişey sorun değil, en kafasız adamlar bile deli gibi top oynuyor bkz. Rooney, Podolski vb. :ka21: Takımla adam gibi bi kamp geçirsin öyle karar verelim.

Dalga geçtiğiniz Stoch bu adama 5 basar. Takımda Ujfa ve Elmander'le birlikte gitmesi gereken kişidir.

mevcut kadroda en iyi kanat oyuncusu. gelecek yıl kaliteli bir kanat alındığı takdirde harika bir yedek olur girdiği bütün maçlarda katkı sağladı. kesinlikle kalmalı

Seneye kesinlikle gonderilmeli 3-5 bakmadan.Amrabat Cska Sofya,Maribor,Steau Bukres,Kayseri gibi 9 kazmayla oynayan takimlarin yildizi olur.Galatasaray icin ne futbol zekasi yeterli ,ne gelisim durumu 26 yasinda degisir. Amrabat'i Psv bosa yollamamis gormusler kucuk takim topcusu oldugunu ve o esigi asamayacagini.

Para verdik tutalim biraz daha deneyelim tarzi her dusunce zararimizi katlar.Zaten 4-3-1-2 oynuyoruz Kanat oyuncumuz icin sure kisitli ama onemli bolge taktik degisince, kanat olacak adam kendini gosterecek,gelecege yonelik,katkisi belli biri olmali.Amrabat bu oyuncu olamayacagini gosterdi,oyun zekasi 0.

Onun yerine bu hakki en kotu durumda gelisir ozellikleri diyecegimiz bi K.Frei kullanabilir yada katkisi az cok belli olan sozlesmeli oyuncumuz Kazimyada Erman Kilic,Erkan Zengin,Serdar Gurler vs.Bu adamlarin hepsi en kotu olasilikla Amrabat kadar katki verir.Gencler icin oyununu gelistirir umuduyla bakariz bu durumda bile digerleri icin ise Yerli olmalari bile Amrabat'a tercih sebebi.Kesinlikle gitmeli kadrodaki en gereksiz adam.

Katılıyorum, bu yılda sistem 4 3 1 2 olacaksa kesinlikle satılmalı. Bu yıl en azından fena olmayan bir asist sayısına ulaştı sonuçta ŞL de boy gösterdi 3 5 neyse satılmalı.Zararın neresinden dönersen kardır.Seneye bu sistemle forma şansı filan bulamaz.Bu yıl 3 5 verecek olan seneye 1 bile vermez.

Kazım zaten bizim oyuncumuz kenarda oturmayı dert etmez ise kadroda kalsın yanına beleşe Erman, Amrabat satışından gelen parayla Kerim alınsın yeter gelecek sene için.

3 kuruş para alıyor zaten. [ takım içinde ki diğer topçuların aldığı paraya oranla :D] Eğer astronomik bir teklif gelmezse Roma'dan falan 5 milyon euro gibi kalmalı.

Sneijder ile Drogba'nın en sevdiği futbolcumuz. Çok iyi anlaşıyorlar göründüğü kadarıyla. O adamlarla vakit geçiren bir insan muhakkak gelişim gösterir. Seneye bu adam çok iyi olacak diye düşünüyorum. Sol tarafın bir sıkıntısı var galiba, anca bir sene sonra dikiş tutmaya başlıyor. Seneye inşallah Sneijder'a alışan takımın etkisiyle daha iyi olacak.

Geri
Üst Alt