#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

Fatih hoca oynatmayacaksan ne diye israr ettin bu adamda?? 2013 yilinda 2 mac 90 dakika oynamis, diger maclarda ikinci yarilarda girmis. Adam akilli izleyemedik koskoca senede su Amrabat'i!

8 milyona mal oldu bu adam..

Kontenjan olayı değişmezse, seneye kulübede de oturamayacak..Hurma şimdi nasıl da kıs kıs gülüyordur bize kimbilir, 8,6 milyon euro'yu iyi söğüşlediler valla..

Amrabat'ı bir an önce okutmalıyız bir an önce gördükçe delirecek gibi oluyorum dile kolay 8.6 Mn € çıktı bu transfer için kasamızdan , bu adam Galatasaray tarihinin sanırım en pahalı ikinci transferi olacak birde.

vallahi ben Amrabat da hic bir iyi yariyan bir isik göremedim, nezaman girsede...

Nerde gereksiz sey varsa onu yapiyor. Futbol kafada basliyor, onda da orda hemen olarak bitiyor. Bir insan da hiz olur ama onu okadar aptalca kullanan tek kisi gördüm bu güne kadar. Resmen 5 dakika düsünüyor ne yapayim diye.

Sut zamani gelince pas atiyor, pasi yeri gelince sut atiyor.

Bye Bye

Kontenjan olayı değişmezse, seneye kulübede de oturamayacak..Hurma şimdi nasıl da kıs kıs gülüyordur bize kimbilir, 8,6 milyon euro'yu iyi söğüşlediler valla..

her oyuncuda inanilmaz indirim talep eden yönetim amrabat transferinde masallah 8 milyonu ikiletmeden kabul etti. 8 milyona iki kanat oyuncusu alirdin daha fazla katki verirdi

her oyuncuda inanilmaz indirim talep eden yönetim amrabat transferinde masallah 8 milyonu ikiletmeden kabul etti. 8 milyona iki kanat oyuncusu alirdin daha fazla katki verirdi

Yaw Assaidi denen adamı alsak en kötü Amrabat kadar oynardı, ayrıca dörtte bir maliyetine yani..Ha yanlışta anlaşılmasın Assaidi'yi beğendiğimden değil, sadece maliyet kıyaslaması yapıyorum..Muhtemelen kulüp tarihinin en büyük 3 kazığı arasına girer bu transfer.

Fatih Hoca aldırdığı adamdan kolay kolay vazgeçmez.Seneye Quaresma'yla beraber alternatif olarak kullanma düşüncesi olabilir hocanın.Bu adam bu kadar kötü değildi Kayseri'de belki Riera gibi 2.sezonunda açılır.Yıllık ücreti fazla değil 1 sene daha kalsın bence.

Fatih Hoca aldırdığı adamdan kolay kolay vazgeçmez.Seneye Quaresma'yla beraber alternatif olarak kullanma düşüncesi olabilir hocanın.Bu adam bu kadar kötü değildi Kayseri'de belki Riera gibi 2.sezonunda açılır.Yıllık ücreti fazla değil 1 sene daha kalsın bence.

Bende bir sezon kalmasından yanayım ancak İnşallah baktık olmuyor en azından 5-6 Mn € civarına satabiliriz , yoksa halimizi düşünemiyorum.

Baya iyi gelisme var Amrabat'ta.. sanki beynini kullanmayi cabaliyor artik :)

tek eksiği son hamleleri bence şut ve orta çalışmalı bol bol

Çok istekli bi 90dk daha çıkarırdı

Güç hız üst düzey ama kafayı pek kullanamıyor son hamleler berbat inşallah seneye süper bir sezon geçirirsin inanıyorum yetenekli oyuncu ama bu sene bekleneni veremedi. İnşallah hazırlık kampı geçirince takımla daha iyi olacak.

Koca sezonda bir tane gol atmış. O bölgede daha fazla atabilirdi.

Hızını kullanırsa bir şeyler yapabiliyor.

Amrabat'ı sağda kullansak bir kerede. Gerçi Fatih terim Top bizde de pek o tarafta kullanmaya niyetli gibi konuşmadı ama yine de denemek lazım.

Bu adamın göze batan özellikleri neler?

Hızı ve Gücü...

Bir kanat oyuncusuna göre bakarsak teknik bir kanat oyuncusu diyemeyiz,sol kanatta ters ayağıyla çalım atamayıp, topu çekip bir şeyler yapmaya çalışıyor ve tıkanıyor.

Yani demem o ki; bu adam sağ kanatta oynarsa, topu sağ ayağına rakibini de soluna alır, hızıyla ve fizik gücüyle çok iş yapabilir.

Lig bitti sen yeni açıldın.. Seneye sol kanadı uçuracak bu adam...

Geri
Üst Alt