#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

seneye çok daha iyi olacak. bunu herkes görecek. avrupa peşinden koşturacak keloğlanımın. öz oğlum olsa bu kadar severim yaa

Hurma bu adamı bize satmamak icin bayağı direndi.yada bizi kazığa oturtmamak icin mi desem bilemedim.ama bizim yönetim kasındı abi yapıcak bisey yok 8.6 milyon euro cöpe gitti sampiyon oldugumuz icin bu transferin tam bi fiyasko oldugu gündeme gelmedi.halbuki yerine farfan veya bastos ikilisinden biri alınabilirdi en azından kendini kanıtlamıs adamlar.simdi buyursunlar fazla zarar etmeden nasıl elden cıkaracaklarını düsünsünler

3'e 5'e bakmadan yollanmali.Futbol akli yok herseyiyle kucuk takim topcusu ,seneye kadroda yer bulamaz degeri iyice dusmeden vedalasmaliyiz.

Of of of diyorum önümüzdeki sezon var ya akıcak akıcak adamsın lan!

Pilli bebek gibi her mac ayni seyleri yapiyor vurdugu yerler filan hep ayni yani senenin başında nasilsa simdide aynı uzerine kesinlikle katmadi hazir q7 mi amrabat mi deseler sittin sene q7 derim

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Çok yetenekli ama son vuruşları zayıf bir oyuncu. Adam eksiltme konusunda çok iyi ama biraz daha güçlenmeli. Önümüzdeki sezon takıma çok fazla katkı yapmasını bekliyorum...

Şutların kötü be arkadaş.

Manchester'de ki direkten başka sağlam şut hatırlamıyorum.

Arkadaşında dediği gibi kullandığı şutları sert vurmak yerine teknik vursa her maça etki edebilirdi.

Bana kalırsa sıra dışı bir yeteneği yok Amrabat'ın. Şutları vasatın altında, pasları fena değil. İyimser olmak gerekirse ortaları iyi diyebilirim ama o kadar çok orta açıyor ki. Tekniği vasat, çalım yeteneği asgari. Daha çok hızı, atletik özellikleriyle rakibini oyundan düşürüyor.

Oyuna girdiğinde oyuna hareket katıyor hücumda gerçekten etkin oluyor asist yapıyor rakip defansı panik haline sokuyor bence yeni sezonda iyi bir randıman alacağız ondan.

yabancı sayısı azalırsa,kısıtlanırsa yollanmalı ama sınırsız olursa kalabilir sıkıntı yok...

8 milyon avro gitti,az para değil:SS:

Seneye yabancı sınırı 6+0+4 olursa kiralayalım, tribünde oturup paslanmasın bari adam.

Insallah Sampiyonlar Ligindeki 1-2 deparina kanmis olan bir yurtdisi kulübü söyle 8-10Milyonluk teklif yapar. Yoksa kalacak elimizde bu adam.

Ha türk olsa kalsin derim. Ama Yabanci kontenjani icin cok kötü bir oyuncu.

Zamaninda mesela Dortmundda Odonkor vardi altyapidan cikan. Bir iki depar atti Betis 5-6 Milyon civari verince Dortmund düsünmeden gönderdi. Sonrasinda adam kayiplarda. :D Amrabatta büyük ihtimal böyle olacak. Ya bizde, yada baska biyerde.

Geri
Üst Alt