#53 Nordin Amrabat

Cevap: #53 Nordin Amrabat

yabanci sayisi olmasayda .. Sol kanadimiz ucardi , herkez burda Kral Amrabat yazardi .. Simdilerde artistlik yapip satilsa diye yorum yazanlar , amrabat diye agliyordu

Son maçlarda iyiydi.

yabanci sayisi olmasayda .. Sol kanadimiz ucardi , herkez burda Kral Amrabat yazardi .. Simdilerde artistlik yapip satilsa diye yorum yazanlar , amrabat diye agliyordu

Amrabat adam olsaydı zaten takıma girerdi. Allahın Riera sı naptı ne etti sol bek bile olsa girdi ilk 11e. Amrabatta şansını iyi kullansaydıda takıma girseydi.

Kabul edin artık. En başından beri belliydi. Dedik bunu defalarca küçük takımın kontra atak futbolcusu diye.

Göz göre göre 8m euro yu çöpe attılar başkada bişey demiyorum

Amrabat adam olsaydı zaten takıma girerdi. Allahın Riera sı naptı ne etti sol bek bile olsa girdi ilk 11e. Amrabatta şansını iyi kullansaydıda takıma girseydi.

Kabul edin artık. En başından beri belliydi. Dedik bunu defalarca küçük takımın kontra atak futbolcusu diye.

Göz göre göre 8m euro yu çöpe attılar başkada bişey demiyorum

Bir dakika ! Nereye Girecek kadronun ? Bana bir acikla istersen kardes ..

Riera nin oynama sebebi hakanbalta + caglar bir halta yaramadiklari icin mecburen oynatiliyor .

Eboue + Drogba + Danny + Riera + Melo + Sneijder .... Sen kimi kesip amrabati koyuyorsun ? Meloyu kessen defansin evlere senlik ? Danny kessen , G.Zan/Semih dagiliyor ..

Bana laf cakacagina once arastir !! :yenieek:

Bir dakika ! Nereye Girecek kadronun ? Bana bir acikla istersen kardes ..

Riera nin oynama sebebi hakanbalta + caglar bir halta yaramadiklari icin mecburen oynatiliyor .

Eboue + Drogba + Danny + Riera + Melo + Sneijder .... Sen kimi kesip amrabati koyuyorsun ? Meloyu kessen defansin evlere senlik ? Danny kessen , G.Zan/Semih dagiliyor ..

Bana laf cakacagina once arastir !! :yenieek:

Araştır mı? Görende dünyayı keşfettin sanar. Bilmediğimiz bişeyler sölüyorsun sanır:o

Sezonun ilk yarısında Sneijder ve Drogba mı vardı?

İlk yarıda ne yaptı?

Gene hiç bişey.. Pehhh

Araştır mı? Görende dünyayı keşfettin sanar. Bilmediğimiz bişeyler sölüyorsun sanır:o

Sezonun ilk yarısında Sneijder ve Drogba mı vardı?

İlk yarıda ne yaptı?

Gene hiç bişey.. Pehhh

ozamanda elmander vardi . :yenieek: umut/elmander ikilisi ligi goturuyordu o duzeni bozmak istemedi FT

ozamanda elmander vardi . :yenieek: umut/elmander ikilisi ligi goturuyordu o duzeni bozmak istemedi FT

Hep bahane hep kendini kandırma.

Aldırdınız bu boş adamı şimdi yiğitliğe sürdürmemek için hala savunuyorsunuz. Burak nasıl kaptı ozaman formayı? Hep masal.. He he bide kendi cebinden verdi bide evet:b5:

Begenirsiniz begenmezsiniz ama şu adamın gösterdigi duruşu kactane oyuncu gösterdi bakalım alperde senin kadar olabilecekmi:ayatollah:

inancımız tam sana amrabat sen adamsın bi defa bunun karşılığınıda alıcak bu adam seneye

Maç lazım ona benim en çok sevdiğim futbolculardan bir tanesi eminimki hazır değil daha Satılırsa da üzülürüm ama satılacağını zannetmiyorum bakınız oynadığı maçlara sadece onu izleyin ama bazi video sitelerinde var hangi maçlarda neler katmış ben inanıyorum büyük bir çıkış yapıcaktır.

nani gelirse belkı hırs yapar diyecem ama :D yabancı sınırı yüzünden gene kulubede oturur .

nani gelirse belkı hırs yapar diyecem ama :D yabancı sınırı yüzünden gene kulubede oturur .

Nani inşallah gelir bizim oynayacak çok maçımız var elbet yer bulur ve amrabatın iyi futbolcu olduğunu biliyorum (-uz) o yüzden rahatım :) onu izlemekden zefk alıyorum :)

amrabatın üzerine çok gidiliyor buda bonservisinin altında ezilmesinden kanaklanıyor galiba yoksa bahsedildiği kadar kötü değil

ben bu bütün yil hic bi iyi macini görmedim, yani 8,5 bonservisini unuttun, bizde kadro da dursun diye bir islik yapmadi.

8,5 ayri bi aci verici bir olay

Evet Öyle ama oynasaydı çok şeyler yapardı oynadığı maçlarda benim izlediğim Amrabatla sizin izlediniz amrabat aynı bende sizin gibi düşünüyordum ama öle değil sadece maç eksiği var eminim kadroda kalıcak ve eminim gösterecek kendiniş

4-5 kim veriyorsa satalim bana göre hemen. Amrabat iyidir hosdur, ama yedekte bile yetersiz. Ozaman Aydin dursun farki yok. Bir adam her calim ne yapacagini düsünmek zorundaysa ondan bisey olmaz, hele ki her hareket ayni sonuc gibi sag sol sonra sag ya cekip sut yada ortaysa...

Aydın'dan çokta bi fazlası yok, Kazım'ın da geleceği düşünülürse gönderilmeli. Tabi bu adamı alacak enayi bi kulüp bulmak zor, o yüzden biraz zor gider.

Geri
Üst Alt